Most wanted
![]()
Most wanted
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Vin cu o oarecare oferta pentru primii 2 utilizatori seopedia: 15 articole intre 500-800 cuvinte la pretul de 50 de lei. Doritori?
Si se mai mira unii ca a plecat omulGenul de cwr (in cazul nostru, se poate interpreta la fel de bine si CUR) care scrie pe nimic, realizeaza ca din banii rezultati nu-si poate lua mai mult de o shaworma, da tunul si revine pe alte forumuri
sau tot pe aici, dar cu alt user
![]()
Buna ziua domnule bot, va salut cu respect in noul an.
As avea o rugaminte, as dori sa primesc cat mai mult spam si pe adresa contact@seomaxim.ro . Orice fel de spam e binevenit, mai ales cel care se refera la anunturi pe internet.
Va urez toate cele bune si sa aveti un 2014 mult mai productiv.
Ultima modificare făcută de puthre; 4th January 2014 la 12:42.
Caut cu jingle.ro.
Ii putem ajuta sa se inscrie la niste newslettere cu ceva fe8tish, p0rn, vi0gra. Par oameni de treaba.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
si eu am fost bombardat cu mailuri de jegul respectiv![]()
Nu te multumeste dentistul? In loc sa-l critici fa-te tu dentist si depaseste-l daca e prost.
Te serveste in scarba la magazin? Fa-te vanzator si serveste tu exemplar!
E sictirita tanti la posta?* Fa-ti tu serviciu postal mai bun.
Nu stim decat sa ne plangem in loc sa ajutam si sa oferim solutii. Halal colegi.
P.S. La naiba v-ati facut adrese daca nu vreti sa primti emailuri? E ca si cum mi-as lua telefon si m-as mira de ce ma suna lumea.
___
* institutia, nu jocul de societate
Retired
In alta ordine de idei...
Am fost sa-mi ridic permisul de conducere si-mi pun tot felul de conditii: sa am 18 ani, sa fac scoala de soferi, sa iau nu stiu ce examen... eu am nevoie de permis acum nu peste 3 luni! Pierd timp si e... frustrant.
Eu stiu sa conduc din 2005, nu inteleg de ce trebuie sa astept.
Retired
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)