Daca dadeati Like toti care ati facut "caterinca" adunam vreo 20-30 de fani
Daca dadeati Like toti care ati facut "caterinca" adunam vreo 20-30 de fani
Lasa like-urile, daca iti dadeau reputatie erai pe verde si puteai posta in bazar
Afiliere Emag ProfitShare vs Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten = 1 - 0 la capitolul vrajeala si amuzament.
Cand am primit reputatia negativa nu stiam ce-i cu mine pe-aici si baietii m-au taxat!
In fine, nu vreau sa reiau discutia asta!
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
pai un admin eficient asa trebuie sa intre ... acum gata, pe loc repaus, va veghez din umbra
il citesc de aprox 609 pagini, ingaduinta mea e mare aici, the sky's the limit
Am fost sa ma tund. Am ajuns frumusel la locul în care fac acest lucru de obicei, am intrat si m-am pus pe scaun. Doamna coafeza ( ca nu e frizerita, ca eu ma tund la salon, ca am bani) a început sa ma tunda. La un moment dat mi-a zis ca a observat ca mi se rareste parul si ca am scalpul uscat.
Am întrebat-o de la ce se întampla asta si atunci a început ancheta psihologica :
- Pe o scara de 1 la 10, unde 1 ar fi ma doare-n cur de viata si 10 ar fi ma trezesc din ora-n ora în fiecare noapte ca sa fumez, cât de stresat esti ?
Ma uit la ea si îi zic :
- 5.
Noteaza pe o foaie si continua :
- Cum si-ai carcateriza regmiul alimentar :
a) mai vegetarian decât o vaca
b) dieta Dukan
c) saorma, McMici si maioneza
d) Oana Roman
I-am spus ca manânc oarecum echilibrat si ca nu fac excese. Se uita lung la mine, da din cap si scrie iarasi ceva pe hârtia aia.
- Duci o viata împlinita din punct de vedere sexual ?
Mi s-a parut totusi cam deplasata întrebarea, dar am zis totusi sa îi cer variantele de raspuns.
a) bat si ft ca masina de cusut
b) eu nu am viata sexuala, am viata amoroasa deoarece eu nu fac sex, eu fac dragoste
c) sexul în afara casatoriei este pacat
d) laba
I-am spus, zâmbind :
- B
A dat din cap dezaprobator, a scris iarasi ceva pe foaie si a reînceput sa ma tunda. 10 minute nu a scos nici un cuvânt, dupa care s-a uitat catre mine si a spus:
- O ultima întrebare. Ce parere ai despre religie?
- Nu am nimic cu religia, nu sunt ateu, cred într-o forta superioara care a facut Pâmântul si oamenii, dar am o problema cu institutia bisericii. Consider ca profita pe baza prostiei unora si nu mi se pare corect acest lucru, ba mai mult, opinez ca ar trebui sa fie pedepsit prin lege. Plus ca mai sunt si violurile unor preoti, dar asta e o discutie mult prea lunga si complexa pentru acest cadru si acest moment, i-am raspuns.
M-a privit în ochi, s-a oprit din tuns si mi-a zis :
- E de la sampon.
Retired
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)