Ofer o invitatie de SEO Speaker celui care stie ce marca este telefonul din interfata de login in gmail
![]()
Ofer o invitatie de SEO Speaker celui care stie ce marca este telefonul din interfata de login in gmail
![]()
O idee iti poate schimba viitorul...
"Bună, sunt TERESA FIDALGO, azi împlinesc 27 de ani de când am murit. Dacă nu trimiți acest sms la alte 20 de persoane o să dorm cu tine mereu și dacă nu crezi du-te pe google și scrie TERESA FIDALGO, o fată nu a băgat în seamă acest mesaj și după 20 de zile i-a murit mama".
Vand Advertoriale (pr 5)
Ca sa iesi pe prima pagina dupa cautarea SEO, cautarea pe care teoretic se bat greii in domeniu, trebuie sa fii foarte atent cum variezi ancorele.
(persoanele carora li se zburleste parul la cuvinte porcoase sunt rugate sa NU dea click)
Trust, but verify.
Se pot folosi si alte cuvinte in afara de "ACUM" pentru persuasiune in marketing sau in alte domenii. Iata cateva astfel de cuvinte: nou, gratis, oferta, revolutionar, spectaculos (senzational e inregistrat deja), miraculos, usor, rapid, castig/castiga, garantat, beneficii, etc. Va sfatuiesc sa le folositi excesiv ca sa aiba un cat mai bun efect.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
NOU am verificat si am PM. Este revolutionar!
Nu mi s-a intamplat mie oare sa intru in apa rece rece si sa n-am PM? BA DA! Ce este de facut? Castiga o invitatie NOUA.
GRATIS am verificat si am PM. Este revolutionar!
Nu mi s-a intamplat mie oare sa intru in apa rece rece si sa n-am PM? BA DA! Ce este de facut? Castiga o invitatie GRATIS.
ACUM am verificat si am PM. Este spectaculos!
Nu mi s-a intamplat mie oare sa intru in apa rece rece si sa n-am PM? BA DA! Ce este de facut? Castiga o invitatie ACUM.
ACUM am verificat si am PM. Este miraculos!
Nu mi s-a intamplat mie oare sa intru in apa rece rece si sa n-am PM? BA DA! Ce este de facut? Castiga o invitatie ACUM.
USOR am verificat si am PM. Este revolutionar!
Nu mi s-a intamplat mie oare sa intru in apa rece rece si sa n-am PM? BA DA! Ce este de facut? Castiga o invitatie USOR.
GARANTAT am verificat si am PM. Este revolutionar!
Nu mi s-a intamplat mie oare sa intru in apa rece rece si sa n-am PM? BA DA! Ce este de facut? Castiga o invitatie GARANTAT.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
NUMAI ASTAZI ai un instrument de verificat PM la un pret REVOLUTIONAR! PM pentru comenzi!
![]()
Momentan este/sunt 12 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 12 vizitatori)