In frumoasa traditie recenta seopedista, sper ca n-o sa castige un coleg de pe arenaweb sau un coleg de serviciu. Sau Oana S.
Sa pui si tu reguli.
De ex. cautarea sa fie cu &pws=0&hl=ro pe google.ro ca sa nu apara discutii ca unu e mai sus pe .com si tu n-ai specificat sau ca el e primu in bing si alte figuri.
Ar fi util, de asemenea, sa definesti clar metodele de spam. Ca daca eu am 500 de domenii si pun sitewide pe fiecare o saptamana, unii ar considera spam, eu nu. Deci unde e limita?
Trust, but verify.
Am o dilema, poate ma ajuta cineva sa aleg:
1. Scriu un articol despre "o lada de bere" = 5-10 minute. Am sanse sa castig 1 lada de bere = 7 euro.
2. Scriu un articol despre jocuri online (exemplu) = 5-10 minute (sau il primesc = 1 minut), pe o pagina cu pr6-7. Am sansa sa castig: 2 linkuri in articol, (20-30 de lazi) si chiar cu 3 link-uri dofollow in comments (30-40 de lazi).
Ce sa fac?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ofer linkuri pe bere http://forum.seopedia.ro/concursuri-...de-bere-4.html![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)