Pai il punem pe contul meu ca am reputatie buna
Dupa ce il umplem de advertoriale in vindem pe sedo. Lasa-l asa cu mucegai, il vindem "cu mucegai nobil", e ca vinul, cu cat se invecheste cu atat e mai bun.
![]()
Pai il punem pe contul meu ca am reputatie buna
Dupa ce il umplem de advertoriale in vindem pe sedo. Lasa-l asa cu mucegai, il vindem "cu mucegai nobil", e ca vinul, cu cat se invecheste cu atat e mai bun.
![]()
Trust, but verify.
Ultima modificare făcută de Tom; 9th April 2013 la 22:02.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cum reactioneaza un om normal atunci cand: se culca la 3 noaptea, dimineata pe la 8 il suna pe un numar de fix fara a aiba habar al cui e o cucoana care face reclama la cosuri de fum (wtf?) iar cand o intreaba de unde are numarul ii zice "de pe internet"?
sunteti offtopic, mai uitati-va odata pe ce topic sunteti. propun -1 la ambii.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Numarul ala nu nici o treaba cu online-ul. Chiar am dat un search dupa el si apare pe cateva site-uri de numere de telefon. Nimic care sa faca legatura cu o persoana anume.
Ca niste isteti ce sunt probabil au facut generat toate combinatiile posibile de numere de romtelecom si s-au apucat de facut promovare. Ce i-am injurat eu, dar sa vezi ce ii injura aia care stau la etajul 5 si primesc oferte pentru cosuri de fum
Iti trimit sms cucoanei cu numarul tau de telefon daca e vorba de faze d'astea![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)