Scump scump, dincolo era mai ieftin
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
MaXz, eu am pus la bataie ICANN-ul ca sa iau seopedia si mi-au refuzat oferta. Daca reusesti tu ceva, negociem noi dupa.
Deci daca nu e ok link-ul pe filme-muzica-scripturi-theme-manele-poze.blogspot.com , atunci il scot la vanzare sa cumpar seopedia.
Are vechime vreo 2 ore, nu are nici un fel de backlink dar ii pun in jumatate de ora circa 10.000 ( sau depinde cum imi merge netul ).
Pret : il vand pe 10 euro sau il dua la schimb cu seopedia !
Astept oferte ! Nu faceti comentarii ce nu se potrivesc si ofertele sa vina doar aici, NU ACCEPT OFERTE PE PM deoarece nu stiu sa le citesc !
Vand articole cu impact asa de mare in serp incat crapa google-lul, e pe sistem turbo.
As dori ca in continuarea acestui topic sa se exprime doar cei foarte avansati in SEO si sa fie puse doar intrebari cel putin extrem de inteligente, iar cei care nu reusesc sa puna in incurcatura cel putin trei sferturi de forum cu intrebarile lor, sa primeasca negative ca sa se stie care e locul lor in topul celor mai experti dintre noi.
Caut cu jingle.ro.
As dori sa fac un ghid pentru incepatori intr-ale SEO-ului.
Urmeaza ghidul:
Ghid:
Pasul 1 - trebuie sa iti faci site
Continuati voi.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)