krumel, aici a aparut ca obiect de studiu.
krumel, aici a aparut ca obiect de studiu.
Trust, but verify.
Vreau si eu cateva oferte de pret pentru un prieten care nu are cont si nici site, dar are cereri de oferte pe modelul:
Va rog sa imi trimiteti oferta dvs pt optimizare site care sa cuprinda
urmatoarele:
- Publicarea articolelor intr-o retea proprie - banuiesc ca reteaua celui care face oferta, deci toti trebuie sa aveti o retea, dar sa nu se numeasca reteaua
- Inscrierea in site-uri externe de articole - e clar ca cele interne nu sunt bunesau poate ca cele interne sunt doar cele din reteaua proprie, altele nu mai exista
- Linkuri permanente in site-urile noastre - noastre = client, cel care face oferte, membrii seopedia, site-urile google? ........
- Comentarii pe forumuri, twitter, facebook, site propriu
- Prieteni pe Facebook si Twitter
- Google+1, Facebook likes, Digg
- Abonament SeoMonitor Business
- Oferte speciale in Local Business
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu cred ca poza aia e trucata, e machiat bebe-ul.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mi-a venit si mie mailul respectiv si am vazut toate pozele, nu va uitati la ele ca o sa va para rau, sunt groaznice, nu sunt trucate, mare nemernic cine a conceput spamul asta...
Spammer care exagereaza (daca era prima oara il iertam)
Webdesign europa TEAPA (SPAM):
Trust, but verify.
Am primit si eu acest mail de vreo 2 ori. Sunt curios de ce alege .eu ? Oare ca e cel mai ieftin ?
Am vazut in unele locuri .eu la 4$ la acelasi pret ca un .info si desigur suna mai bine .euAm primit si eu acest mail de vreo 2 ori. Sunt curios de ce alege .eu ? Oare ca e cel mai ieftin ?
V-am dat pe degeaba un domeniu si nu l-ati vrut.
Ca sa vedeti ce ati perdut, uite cu cat il vinde acum godaddy:
![]()
Trust, but verify.
V-am dat pe degeaba un domeniu si nu l-ati vrut.
Ca sa vedeti ce ati perdut, uite cu cat il vinde acum godaddy:
No lasa ca si eu am lasat un domeniu sa expire si godaddy cere acum pe el 420$ (nisa jocuri), nu stiu de unde scot scorul asta.
Am si eu nevoie de cateva oferte de pret, ideal cat mai ieftine posibil, pentru o afacere online:
"Suntem interesati de optimizarea unu site. Cu stima!"
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
6 cai!Am si eu nevoie de cateva oferte de pret, ideal cat mai ieftine posibil, pentru o afacere online:
"Suntem interesati de optimizarea unu site. Cu stima!"
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)