Relativ. De unde stim daca a facut asta margo sau concurenta?
Relativ. De unde stim daca a facut asta margo sau concurenta?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pai ce concurenta? Le-a indexat google prima pagina pe 30 noiembrie. Si una e indexata, atat.
Tu ce zici, cam ce sanse sunt sa fie concurenta care sa faca asa campanie de commenturi?
Si in ce scop ar face-o? Sa le creasca alora vizitele? Sa le indexeze google site-ul?
Trust, but verify.
Denigrare si raportari![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Sunt inscris intr-o secta de SEO-isti care cer bani ca sa fiu inscris in secta lor. E un fel de masonerie online. Nu are nici o legatura cu subiectul topicului, asa ca rog un moderator sa imi mute postul prin tot felu de alte topicuri, sa vada lumea cine sunt eu (daca considera de cuviinta).
Trust, but verify.
-1 la reputatie si te am sters din mess.
maseon-ule
E vara, iar voi credeti ca e iarna. N-are cum, sint prieten cu anotimpul...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Se vede treaba ca n-am cu cine discuta. Eu vorbesc pe limba mea si voi pe limba voastra. Daca io spun la 10 insi ca sunt beti, aia tre sa mearga instantaneu sa se culce. ATI INTELES? Bag picioru, imi iau jucariile si plec. Sunt un fel de angry bird.. daca m-ati vedea v-ati prinde despre ce vorbesc.
Trust, but verify.
maSEOnice (FTFY)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am uitat sa mentionez: am 23,66$ pe un click. Cine da mai mult?
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)