Stiu ca par carcotas, dar ma calca pe nervi deja eMAG.
Pui reduceri la misto, imi dai mail, sms si nu pricepi de ce nu cumpar? "Pana la 50% reducere" din ce? Din pretul de lista, de acum 10 ani? Din ce e reducerea? Din preturile eMag? Nu pricep! Daca e netul plin de magazine cu preturi mai mic, FARA reducere, atunci ce vb noi acilisea?
Pai vrei sa fac si eu cumparaturi la misto?
Oare cei de la emag nu inteleg, ca targetul lor sunt fix cei care au un pic de habar de shopping?
Nu "da prost" fata de cei care sunt clienti deja, au cumparat inainte de BF, de BF, iar acum vad reducerile astea, care au pret mai mare, ca inainte de BF? Tot lor le trimit NL-uri, cu preturi mai mari "la aniversare", fata de ce au cumparat ei acum 1 luna!
BF cu reduceri la misto.
Aniversar cu reduceri la misto.
Pai chiar asa? La brand nu mai lucram? Sau?
Gata!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Recomand oricand emag. De la cine altcineva vrei sa cumperi ma rog frumos? De la aia care nu trimit facturi si garantii, de la aia care te pun sa platesti de doua ori, de la cine? Emag e singurul magazin online din Romania. Restul sunt... orice altceva.
Trust, but verify.
N-am zis ca nu e magazin, am zis doar ca se duce naiba brandul "eMAG" cu prosteala asta de BF, aniversara, etc. La eMAG ai pretentii, tocmai ca e brand, dar daca au inceput tiganeala asta, mai ai pretentii?
Cel mai mare pret din romania, cele mai fake reduceri, cumparati azi, e aniversarea celor 7 zile de la aniversarea celor 12 ani. Etc. Auzi tu sms cu spam. Pai daca imi trimiti NL si nu comand, ce vrei cu sms-ul? Sa ma enervezi? Nu-mi ajunge TV-ul si bannerele pe toate site-urile? Poate e vremea sa-mi bateti la usa, dimineata la 5: Buna ziua, de la emag, cu ofertele aniversare la misto, va deranjam. Pai ma deranjati si daca erau pe "bune", dar asa?
Restul sunt magazine gen chiosc, dar macar acolo nu ai pretentii. Dar eu unul aveam de la eMAG, stiam ca au preturi mari, dar macar cand fac reduceri sa fie si "reduceri". Da, au 2-3, care imediat sunt stoc epuizat! Restul? Pentru gaste!
Iar asta cu livratul a devenit o aberatie. Faci BF cu livrare in 2-3 saptamani? Pai vine mai repede din China, cu vaporul si nu e de BF.
Eu cumpar de la eMAG cand am nevoie urgent de un produs, pentru ca e aproape.
Tu cumperi pentru ca livreaza.
Am ajuns sa cumparam pentru ca e aproape si livreaza mai repede de 2 saptamani? asta e brandul eMAG?
Ultima modificare făcută de Tom; 9th December 2013 la 19:11.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Pai daca n-au concurenta fac ce vor, logic.
Si nu, nu e asta brandul emag. Asta e Romania. Atata putem. E o realitate trista.
Ti-am zis ca abia maine mi se livreaza comanda de la magazinulpecarenulnumesc? Crezi ca am auzit, dupa 3 telefoane date azi la ei un minim "ne cerem scuze"? Normal ca nu, unde te crezi?
Ti-am zis ca pana la 12 n-au reusit sa raspunda la telefon? Ca dupa ce au raspuns o data, cand i-am sunat a doua oara deja uitasera ce le-am zis prima oara? Pe timpul meu, pe banii mei, pe greseala lor. Logic.
Trust, but verify.
Propun ca eMag sa se inchida.
Cineva cu vreo 15 ani in photoshop sa ma ajute sa-i pun lu' nenea asta o caciulita de craciun pe cap? PLSSSS
Vand Advertoriale (pr 5)
Ma intreaba o cunostinta asta.
Incercarea de recuperare a continutului si a bazei de date de pe un forum gratuit pe care l-ai creat este considerat un lucru ilegal?
Se doreste a se crea un forum propriu pe care sa se puna acea baza de date.
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)