Pagina 775 din 1463 PrimulPrimul ... 2756757257657737747757767777858258751275 ... UltimulUltimul
Rezultate 7.741 la 7.750 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Daca sunt mai multi doritori si nu vor sa abuzeze de cratima sau caractere speciale pot folosi alte emd-uri : SMS, FGM, FMM..
    Citat Postat în original de STFtom
    Foarte buna ideea, va rog sa nu va inregistrati cu FMMtom, vreau sa-l inregistrez eu, dar nu am inca bani in paypal. PLS!

L-am ruhat pe STFcerga si pe STFkidu sa-mi trimita 5 usd, sa pot inregistra userul.

Ce parere aveti, FMMtom rankeaza mai bine fata de STFtom? D

Dar la negative? Cate buline rosii are?
    STFputhre este deja inregistrat. FUk
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

bump!
    Retired

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Inca astept oferte !
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Dezactivate: Vand Biserica Lemn Stil Maramuresan la CHEIE Pret 63000 Euro Sighetu Marmatiei ? Mercador.ro

Avand in vedere ca nu se mai tine Black Friday pentru afiliati, ca e criza si vin vremuri si mai grele, am o propunere pentru colegi: punem mana de la mana si luam biserica asta.

Io cu Tom ne cumparam niste costume negre, invatam 2-3 cantece, ne cumparam niste carti aurii/argintii.
    Pe Cerga il punem la vandut lumanari, ca are gura mare si imbarliga lumea sa cumpere.
    Robroy e ideal de dascal, l-am vazut pe youtube cum baga din top.
    Lu Kidu ii dam 2 ron / acatist depus si 5 ron / baba adusa la usa bisericii.
    O sa avem si un mic cor format in principal din Puthre.
    Iar pentru probleme cu concurenta era unu' care era pus pe scandal, im iscapa numele, dar promitea topoare, rangi etc.
    Antonio va fi scriitor de predici, sa nu zica ca nu l-am luat si pe el in combinatie.
    Cat despre mentinut ordinea si disciplina (sa nu se inghesuie lumea de pasti de craciun, sa nu se traga babele de par) cred ca Nichita e ideal.

PS: stie cineva ceva cifre? cat e ROI, ce CPB (cost per baba) se vehiculeaza la altii?

PSS: o sa avem nevoie si de un logo, pentru care oferim $20, asteptam oferte

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

A fost odata ca niciodata o biserica lemn stil maramuresan la cheie. Dupa lupte seculare, acum este jumatate de biserica lemn stil maramuresan la padure.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post

Avand in vedere ca nu se mai tine Black Friday pentru afiliati, ca e criza si vin vremuri si mai grele, am o propunere pentru colegi: punem mana de la mana si luam biserica asta.

Io cu Tom ne cumparam niste costume negre, invatam 2-3 cantece, ne cumparam niste carti aurii/argintii.
    Pe cerga il punem la vandut lumanari, ca are gura mare si imbarliga lumea sa cumpere.
    Robroy e ideal de dascal, l-am vazut pe youtube cum baga din top.
    Lu Kidu ii dam 2 ron / acatist depus si 5 ron / baba adusa la usa bisericii.
    O sa avem si un mic cor format in principal din Puthre.
    Iar pentru probleme cu concurenta era unu' care era pus pe scandal, im iscapa numele, dar promitea topoare, rangi etc.
    Antonio va fi scriitor de predici, sa nu zica ca nu l-am luat si pe el in combinatie.
    Foarte buna ideea si mai ales echipa. Dar ca orice echipa, avem nevoie de 23-24 jucatori.

Propun urmatorii jucatori:

Dragos Bunea: Clopotar (trebuie sa vina zilnic de acasa cu clopotul)
    Zimbru + o Sfata : bocitoare= lucreaza part, doar in weekend si la urgente
    Haos: bate toaca, la fel, doar cateva ore in weekend, sa aduca lumea la biserica. Poate scrie tony versurile, el oricum bate haos.
    2dor: popa de rezerva, are fata si il ajuta si garderoba. Da bine la babe, peste 75 ani = conversion rate mare.
    Hakuna: administrator locuri de veci, se pricepe la real estate si tranzactii cu marmura.
    Nikita: Clarvazatoare
    Kidu daca este afiliat, cine este colivar?
    La gropari e simplu, e plin forumul de gropari "de site-uri", asa ca aici incasam, nu platim.

Propun si o licitatie pentru numele bisericii.
    Ultima modificare făcută de Tom; 28th October 2013 la 02:25.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Desigur, o sa avem nevoie si de o mica echipa de agitatori. Ceva persoane (nu dau nume) foarte bagarete, care sa faca "blend in" printre enoriasi si sa le induca ideea ca trebuie sa dea mai mult, ca aia doi de canta fac eforturi serioase si trebuie rasplatiti, iar la cutia milei trebuie sa nu te faci de ras cu un leu-doi, ci sa bagi de fiecare data cea mai mare bancnota din portmoneu.

PS: asteptam si oferta de likes pe Facebook, ne intereseaza ceva masiv, vrem sa facem buzz. O oferta pentru 100k de likes? Castiga cel cu pretul cat mai mic, iar daca e baraj cel cu grupa de varsta cea mai ridicata.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

@Dan, faci tu ce faci si iti tragi partea leului. Pai bine ma, daca inveti doua cantece si la restul faci playback, gata esti popa si iei grosu'? Nu merge asa nene. Pentru functii de popa propun alegeri libere. Eu candidez in zona Teleorman, ca am un var care il cunoaste pe un anume domn, care cica poate aduce la vot si babele din ceruri.
    Ultima modificare făcută de Robert; 28th October 2013 la 09:18. Motiv: Mancat litere...
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Foarte buna ideea si mai ales echipa. Dar ca orice echipa, avem nevoie de 23-24 jucatori.

Propun urmatorii jucatori:

Dragos Bunea: Clopotar (trebuie sa vina zilnic de acasa cu clopotul)
    Zimbru + o Sfata : bocitoare= lucreaza part, doar in weekend si la urgente
    Haos: bate toaca, la fel, doar cateva ore in weekend, sa aduca lumea la biserica. Poate scrie tony versurile, el oricum bate haos.
    2dor: popa de rezerva, are fata si il ajuta si garderoba. Da bine la babe, peste 75 ani = conversion rate mare.
    Hakuna: administrator locuri de veci, se pricepe la real estate si tranzactii cu marmura.
    Nikita: Clarvazatoare
    Kidu daca este afiliat, cine este colivar?
    La gropari e simplu, e plin forumul de gropari "de site-uri", asa ca aici incasam, nu platim.

Propun si o licitatie pentru numele bisericii.
    Am primit mai multe oferte PM pentru bocitoare. Cele cu pedigree vor avea un avantaj, cele cu moaste, doua.
    Anunt inca valabil.

PS: Cineva sa faca un viral cu clopote si cruci pentru Facebook page
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    34

Implicit

Tom sper ca ai mai invatat sa canti

We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.