bump!
Retired
Inca astept oferte !
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Dezactivate: Vand Biserica Lemn Stil Maramuresan la CHEIE Pret 63000 Euro Sighetu Marmatiei ? Mercador.ro
Avand in vedere ca nu se mai tine Black Friday pentru afiliati, ca e criza si vin vremuri si mai grele, am o propunere pentru colegi: punem mana de la mana si luam biserica asta.
Io cu Tom ne cumparam niste costume negre, invatam 2-3 cantece, ne cumparam niste carti aurii/argintii.
Pe Cerga il punem la vandut lumanari, ca are gura mare si imbarliga lumea sa cumpere.
Robroy e ideal de dascal, l-am vazut pe youtube cum baga din top.
Lu Kidu ii dam 2 ron / acatist depus si 5 ron / baba adusa la usa bisericii.
O sa avem si un mic cor format in principal din Puthre.
Iar pentru probleme cu concurenta era unu' care era pus pe scandal, im iscapa numele, dar promitea topoare, rangi etc.
Antonio va fi scriitor de predici, sa nu zica ca nu l-am luat si pe el in combinatie.
Cat despre mentinut ordinea si disciplina (sa nu se inghesuie lumea de pasti de craciun, sa nu se traga babele de par) cred ca Nichita e ideal.
PS: stie cineva ceva cifre? cat e ROI, ce CPB (cost per baba) se vehiculeaza la altii?
PSS: o sa avem nevoie si de un logo, pentru care oferim $20, asteptam oferte
A fost odata ca niciodata o biserica lemn stil maramuresan la cheie. Dupa lupte seculare, acum este jumatate de biserica lemn stil maramuresan la padure.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Foarte buna ideea si mai ales echipa. Dar ca orice echipa, avem nevoie de 23-24 jucatori.
Propun urmatorii jucatori:
Dragos Bunea: Clopotar (trebuie sa vina zilnic de acasa cu clopotul)
Zimbru + o Sfata : bocitoare= lucreaza part, doar in weekend si la urgente
Haos: bate toaca, la fel, doar cateva ore in weekend, sa aduca lumea la biserica. Poate scrie tony versurile, el oricum bate haos.
2dor: popa de rezerva, are fata si il ajuta si garderoba. Da bine la babe, peste 75 ani = conversion rate mare.
Hakuna: administrator locuri de veci, se pricepe la real estate si tranzactii cu marmura.
Nikita: Clarvazatoare
Kidu daca este afiliat, cine este colivar?
La gropari e simplu, e plin forumul de gropari "de site-uri", asa ca aici incasam, nu platim.
Propun si o licitatie pentru numele bisericii.
Ultima modificare făcută de Tom; 28th October 2013 la 02:25.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Desigur, o sa avem nevoie si de o mica echipa de agitatori. Ceva persoane (nu dau nume) foarte bagarete, care sa faca "blend in" printre enoriasi si sa le induca ideea ca trebuie sa dea mai mult, ca aia doi de canta fac eforturi serioase si trebuie rasplatiti, iar la cutia milei trebuie sa nu te faci de ras cu un leu-doi, ci sa bagi de fiecare data cea mai mare bancnota din portmoneu.
PS: asteptam si oferta de likes pe Facebook, ne intereseaza ceva masiv, vrem sa facem buzz. O oferta pentru 100k de likes? Castiga cel cu pretul cat mai mic, iar daca e baraj cel cu grupa de varsta cea mai ridicata.
@Dan, faci tu ce faci si iti tragi partea leului. Pai bine ma, daca inveti doua cantece si la restul faci playback, gata esti popa si iei grosu'? Nu merge asa nene. Pentru functii de popa propun alegeri libere. Eu candidez in zona Teleorman, ca am un var care il cunoaste pe un anume domn, care cica poate aduce la vot si babele din ceruri.
Ultima modificare făcută de Robert; 28th October 2013 la 09:18. Motiv: Mancat litere...
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Tom sper ca ai mai invatat sa canti
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)