Sa nu zici si tu acu' ca vrei sa vinzi biserica![]()
Sa nu zici si tu acu' ca vrei sa vinzi biserica![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Trolling mode: cei care va ocupati de SEO, cum o scoateti la capat cu clientii acum ca google a luat-o razna?![]()
joc de gleznetelefoane inchise, id ul pe invisible.
N-a luat-o razna, a dat in mintea copiilor. Doresc pastile d'alea de inima, care ne trimit si pe noi in universul copiilor.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Noul google - new shoes
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
pron:
![]()
Caut cu jingle.ro.
Am si io un account reseller la godaddy si as vrea sa gasesc cativa fraieri, aaa, pardon clienti pentru pachetele mele de gazduire. Promit sa nu fac prea mult overselling, sa va dau o chitanta de mana, ca factura inca nu pot emite. Si nu va puna naiba sa ma sculati din somn daca va pica hotul la doispe noaptea, ca va injur doua ore fara sa ma repet .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Frate, deci am un site tare pe care google nu vrea sa in accepte in programul adsense. Site-ul e marimea-p3nisului-natural.blogspot.com.
Am facut reclamatie la google ca sa schimbe TOS-ul adsense. Ce parere aveti ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)