Ce fel de partener?
Civil partnership in the United Kingdom - Wikipedia, the free encyclopedia
(nu ca as avea ceva impotriva, doar intreb)
Ce fel de partener?
Civil partnership in the United Kingdom - Wikipedia, the free encyclopedia
(nu ca as avea ceva impotriva, doar intreb)
Trust, but verify.
Ma prietenilor, care sunteti voi, prieteni!
Am doar eu impresia, sau cand intrii pe forum ai un sentiment de deja vu?
Cam de 1 luna asa, zilnic am impresia ca "am mai fost pe pagina asta" , "am mai citit subiectul asta", "am mai vazut prostiile astea"......
Am vaga impresie ca ne invartim in cerc, nimic nou, nimic interesant, doar balarii.
Pun un post nou, in cateva ore e pe pag 3. Citeste cineva pagina 3?
Sa fie de la mine? De la seminte?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
The concept of quantization of radiation was discovered in 1900 by Max Planck, who had been trying to understand the emission of radiation from heated objects, known as black-body radiation. By assuming that energy can only be absorbed or released in tiny, differential, discrete packets he called "bundles" or "energy elements",[8] Planck accounted for the fact that certain objects change colour when heated.[9] On December 14, 1900, Planck reported his revolutionary findings to the German Physical Society and introduced the idea of quantization for the first time as a part of his research on black body radiation.[10] As a result of his experiments, Planck deduced the numerical value of h, known as the Planck constant, and could also report a more precise value for the Avogadro–Loschmidt number, the number of real molecules in a mole and the unit of electrical charge, to the German Physical Society.
Trust, but verify.
Am doar eu impresia, sau cand intrii pe forum ai un sentiment de deja vu?
Cam de 1 luna asa, zilnic am impresia ca "am mai fost pe pagina asta" , "am mai citit subiectul asta", "am mai vazut prostiile astea"......
Am vaga impresie ca ne invartim in cerc, nimic nou, nimic interesant, doar balarii.
Pun un post nou, in cateva ore e pe pag 3. Citeste cineva pagina 3?
Sa fie de la mine? De la seminte?
Caut cu jingle.ro.
Am doar eu imprexia, sau cand intrii pe forum ai un sentimentalism de de deja vu?
Cam de 1 luna asea, zilnic am impresia ca "am mai fost pe pagina asta" , "am mai citit subiectul asta", "am mai vazut prostiile astea"......
Am vaca impresie ca ne invartim in cerc, nimic nou, nimic interesant, doar balarii.
Pun un post nou, in cateva ore e pe pag 392. Citeste cineva pagina 392?
Sa fie de la mine? De la ovare?
Trust, but verify.
SOC!
Puthre si bitcoinsurile lui:
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)