Am adaugat un nou card in contul de la Godaddy, dar nu pot plati cu el, desi am bani. Ce am omis? N-am mai prea facut asta, ca n-am fost nevoit. Multumesc.
Am adaugat un nou card in contul de la Godaddy, dar nu pot plati cu el, desi am bani. Ce am omis? N-am mai prea facut asta, ca n-am fost nevoit. Multumesc.
Ce mesaj iti returneaza cand incerci sa faci plata?! E card Raiffeisen?
Am mai auzit de aceasta problema la cardurile Raiffeisen, este o chestie relativ noua. Cel mai indicat este sa suni la ei, la fel si toti cei care vor citi, sa rezolve o data aceasta problema.
Din pacate doar cu atat te pot "ajuta" momentan, am sa ma interesez si fac update aici. Nu cred ca ai uitat tu ceva, stiu sigur ca sunt probleme la Raiffeisen cu cardurile la platile online
Am avut si eu problema asta, le-am trimis email si m-au rezolvat. Din cate mi-au spus imi baga la check out automat alta tara cu toate ca eu selectam Romania iar sistemul lor de securitate nu imi permitea sa folosesc cardul de Romania considerand ca e frauda.
Este de ajuns sa iti pui domeniile in cos si sa trimiti un email la departamentul billing. Iti vor trimite un email sa confirmi ca vrei sa cumperi domeniile x, y la pretul de n$, vor plasa ei comanda si probabil vor face ceva setari la cont. Dupa ce au facut comanda prin contul meu nu am mai avut problema asta.
Eu n-am avut nici o data probleme cu ei, ba chiar am impresia ca mi-au retras niste banii aiurea desi eu dezactivasem reinnoirea domenilor.
Eu am card la Ing, recomand tuturor.
Problema nu e la cardul tau e la sistemul lor anti frauda. Nu te ajuta cu nimic daca suni la banca.
Analiză, daca le cereai iti anulau domeniul si iti dadeau banii inapoi.
S-a rezolvat. Le-am dat mail si mi-au zis ca incercam sa folosesc un cod care este restrictionat pe aici pe la noi (desi doar in prima faza incercasem asta, fara sa-mi dau seama), dar mi-au mai si zis sa imi verific data de expirare a cardului. Am verificat, si in loc de luna X, aveam alta luna.
In concluzie, totul a mers ca si uns. Va multumesc pentru ajutor tuturor.
Deci : human error?
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)