Sa fie asta efectul Brexit-ului?
![]()
Sa fie asta efectul Brexit-ului?
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Mai, per total crede cineva ca domeniile .ro din doua litere au vreo valoare aparte ? Ați fi dispuși sa plătiți 100-130e pentru un domeniu .ro din doua litere?
tosin.
Astia de unde au aparut? Rombeleza o fi limba lor, sau google translate?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Salutari! Stie cineva cine detine domeniul stiri.ro?
De obicei aici se da 12 x venit, oricum e putin. Asta pentru ca vor sa cumpere in general cei ce vor sa castige nu din cresterea unui site, ci de pe urma a ceea ce ai creat tu - nu ca ar fi rau asa ceva, dar nu in 12 luni, cand tu ai muncit poate 48 sau 60. Iti arunca in nas ca pentru el venitul e cel care-l determina sa cumpere si vrea profit pe loc daca se poate.
Ai sa ramai mirat ce links au aia cu site-uri firma SEO![]()
Nu strege, fa redirect 301, eu asa fac si mai ciupesc ceva trafic, ceva autoritate.
Nu dau acces la statistici tocmai ca si eu am patit la fel. Dau print screen, te convingi si dupa plata verificam veridicitatea, am mintit, banii inapoi + despagubire. Mi se pare corect.
PS: am mutat discutia aici sa nu-i facem varza topicul.
Cand am vazut ca ai mutat discutia aici, am zis ca vrei sa ma "memezi". Au trecut cativa ani de cand n-ai mai facut-o.
Eu am vandut pe aici siteuri cu 6-8 x venitul lunar, si erau siteuri la care numai continutul costa atat, nu mai zic de advertoriale pe ziare la 100-200 euro bucata, modificari prin teme si scripturi, o gramada de munca, etc. De obicei afacerile nu se incheie la preturile cerute prin thread-uri, ci undeva mai jos.
Cand am vrut sa cumpar ceva am primit extrem de putine oferte, si alea crescute numai cu spam, content de 5 lei / articol si preturi ireale. Un site corect merita 20-30 x venit lunar, cum se vand pe flippa. Dar nu o balarie facuta in bataie de joc, care pica la primul update.
Am vazut o gramada de "agentii" care isi fraieresc clientii promovandu-le numai prin linkuri free, mare parte spam total. Insa asta merge acolo unde clientul habar n-are si "seoist-ul" ii poate vinde gogosi. Odata ce contractul e unul solid, chiar daca te prinzi ca ti-ai luat teapa, nu prea mai ai ce face.. inghiti si platesti.
In trecut am mai dat redirecturi, dar de o vreme ma cam feresc. Nu am rabdare sa dau redirect la fiecare articol spre ceva related si daca dau redirect total iese o balarie, o ciorba de anchore si nu mai sunt nici sursele prea relevante decat daca siteurile sunt de micronisa, dar eu le cam am mixte (de nisa). O sa vad ce fac cu ele cand vor cadea de tot, momentan mai "pusca" cate o conversie.
Uite ca la asta cu banii inapoi + despagubire nu m-am gandit pana acum, mersi de idee. Am trimis la o gramada de persoane "interesate" detalii pana cand m-am saturat sa mai vand ceva. Eu cand am avut nevoie de statistici chiar am cumparat de la cateva persoane de pe aici extras din profitshare si analytics, nu am recurs la "metode" dinastea, cum ma acuza unul de pe la Ploiesti, ca de aia caut sa cumpar siteuri.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)