Salutare,
Dupa cum spune si titlul cumpar website/website-uri cu venituri de minimum 50 euro/luna - calculam media ultimelor 12 luni. Ma intereseaza site-uri legale.
Multumesc,
Sergiu
Salutare,
Dupa cum spune si titlul cumpar website/website-uri cu venituri de minimum 50 euro/luna - calculam media ultimelor 12 luni. Ma intereseaza site-uri legale.
Multumesc,
Sergiu
Am cunoștințe în materie de SEO, Analytics, UX, optimizarea ratei de conversie, ș.a., și sunt dispus să te ajut gratuit cu afacerea ta.
Nu gasesti in aceasta comunitate, crede-ma.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am fost in ambele tabere, am incercat sa vand, am si incercat sa cumpar, dar este o problema:
- cand incerci sa vinzi ceva, nimeni nu vrea sa iti ofere mai mult de 6-8 x venitul lunar, chiar daca tu ai linkuri numai din adevarul, romanialibera, site de calitate, tema premium modificata masiv, continut de calitate
- cand vrei sa cumperi, gasesti niste balarii crescute cu directoare web, comentarii prin bloguri si continut de 5 lei articolul si ti se cer preturi de 20-30 x venitul lunar
Pe vremuri se mai gaseau siteurile bune pe aici, de cativa ani n-am mai vazut absolut nimic. Si daca aici nu se mai vand, sincer nici prin alte locuri n-am mai vazut, deci cred ca oamenii au cam inceput sa tina de siteurile lor, nu mai sunt dispusi sa le dea si sa se apuce sa ridice de la zero un proiect. Dar atunci cand prind pe unul de vrea sa vanda, il executa imediat, ca poate moare omul de foame si trebuie musai sa vanda pe mai putin decat a costat continutul.
Eu unul am avut niste siteuri care acum vreun an mai faceau in jur de 1000 de euro lunar (impreuna), in scadere (nu mai mai ocupam deloc de ele). In loc sa le listez aici si sa imi ofere cineva 3-4 x venitul lunar, am preferat sa le las sa se epuizeze. Cand nu vor mai produce deloc prefer sa le sterg desi au sute de articole de 800-1000 cuvinte bucata.
Sa nu mai zic ca de multe ori e si periculos sa vinzi. Iti expui statisticile (kw-urile pe care vine trafic, liste de tranzactii din retelele de afiliere, etc.) si apoi te trezesti cu un "mersi, ma gandesc". Deja ti-ai pus pe tava totul, a doua zi stie omul de ce sa se apuce. Practic mai bine vii aici si povestesti public ce faci tu si cum iti merge, tot acelasi lucru e.
Ultima modificare făcută de edy12006; 10th May 2020 la 03:47.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Rapsodia, nu cred ca vorbim aceiasi limba...esti total pe langa subiect
Cosmin, nu ti-am raspuns tie ci lui edy. Cat despre subiect, cele 2 site-uri din poza au peste 50 euro/luna, deci si daca raspundeam la postarea ta, desi am scris OFF Topic [ in ideea ca nu le vand ], deci clar ca nu era la subiect. De aia am si raspuns in 257-lea .. sa nu-ti poluam postarea.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)