Cum ai ajuns pe Seopedia?
Vali .. vezi ca ai concurenta .. asta vrea sa-ti ia titlul))
Vezi topicul asta: URGENT Tarif preferential pentru apelurile primite
Cum ai ajuns pe Seopedia?
Vali .. vezi ca ai concurenta .. asta vrea sa-ti ia titlul))
Vezi topicul asta: URGENT Tarif preferential pentru apelurile primite
Ultima modificare făcută de AntonioTony; 21st February 2014 la 16:40.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Observ ceva ciudat pe la mine prin casa, am cai verzi pe pereti ... este de rau?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am un prieten care a cumparat whatsapp gratis. Ziarele zic ca cica sunt 19 miliarde, dar uita sa specifice ca sunt 19 miliarde din cele 100 profit
Acum cica nu-i mai trebuie, si-a facut treaba cu el. Asa ca daca e cineva care vrea sa cumpere whatsapp la un pret super modic, sau macar domeniul, PM me.
Ultima modificare făcută de Tom; 21st February 2014 la 18:51.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
lovelife iti spun sincer, cateodata ii vad clar, cateodata aievea iar cateodata dar o fractiune de secunda, ei nu au cum sa ma pacaleasca deoarece eu stiu ca sunt acolo ... si da, cateodata in timp ce sunt in stardea de veghe aud tropaituri. Cred ca ma urmaresc sau ceva, ce solutii imi recomandati, eu m-am gandit sa vopsesc peretii in albastru - credeti ca tine?
Un mic update.
In ultima ora (de cand am postat eu), a mai crescut valoarea (market cap) cu doar 3 miliarde $. (de la 175 la 178)
1 ora = 3 miliarde $. Nu e rau pentru o zi de munca.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)