Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: O parere. Si un sfat..

Vizualizare arbore

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    32

Implicit O parere. Si un sfat..

Sa va spun problema mea.
    Acum ~ 1 luna de zile am vandut un site, nu are relevanta domeniul, destul de maricel.
    Pe langa suma de bani pe care am primit-o ne-am inteles sa-mi tina si un banner timp de 5 luni de zile ( valoare ~3-400 euro).
    Toate au fost bune si frumoase timp de 4-5 zile pana s-a transferat domeniul si s-a mutat pe noul host. Dupa care, cum probabil va asteptati, bannerul a disparut. Timp de 2-3 saptamani l-am cautat, i-am lasat mesaje pe mess, i-am dat mailuri sa imi adauge bannerul inapoi. Nu mi-a raspuns niciodata asa ca am luat legatura cu Godaddy. Am completat o gramada de formulare, printuri dupa acte de identitate etc.. ca intr-un final sa blocheze domeniul si sa-l mute in alt cont. Ca prin minune, in exact aceiasi zi, ma contacteaza cumparatorul spunandu-mi ca a fost ocupat, ca a fost mai mult plecat si ca imi va adauga bannerul inapoi.

Acum vreau sa va intreb pe voi. Credeti ca am procedat corect?
    Eu i-am zis ca-i transfer domeniu dupa ce expira cele 5 luni de reclama, el a zis sa am incredere ca-mi va tine banneru de aici in colo. Voi ce ati face? Mersi.

De notat ca nu am facut nici un contract sau altceva..
    Ultima modificare făcută de Pancu; 22nd September 2011 la 23:41.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfat...!
    De Waddu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th January 2010, 00:16
  2. Sfat
    De mihh în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st December 2009, 13:37
  3. un mic sfat !
    De No_name în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th November 2008, 17:43
  4. Un sfat SEO va rog
    De Hetzenauer în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th September 2007, 11:44
  5. Un sfat
    De andrei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd November 2006, 01:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •