Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: O parere. Si un sfat..

Afișare hibrid

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    32

Implicit O parere. Si un sfat..

Sa va spun problema mea.
    Acum ~ 1 luna de zile am vandut un site, nu are relevanta domeniul, destul de maricel.
    Pe langa suma de bani pe care am primit-o ne-am inteles sa-mi tina si un banner timp de 5 luni de zile ( valoare ~3-400 euro).
    Toate au fost bune si frumoase timp de 4-5 zile pana s-a transferat domeniul si s-a mutat pe noul host. Dupa care, cum probabil va asteptati, bannerul a disparut. Timp de 2-3 saptamani l-am cautat, i-am lasat mesaje pe mess, i-am dat mailuri sa imi adauge bannerul inapoi. Nu mi-a raspuns niciodata asa ca am luat legatura cu Godaddy. Am completat o gramada de formulare, printuri dupa acte de identitate etc.. ca intr-un final sa blocheze domeniul si sa-l mute in alt cont. Ca prin minune, in exact aceiasi zi, ma contacteaza cumparatorul spunandu-mi ca a fost ocupat, ca a fost mai mult plecat si ca imi va adauga bannerul inapoi.

Acum vreau sa va intreb pe voi. Credeti ca am procedat corect?
    Eu i-am zis ca-i transfer domeniu dupa ce expira cele 5 luni de reclama, el a zis sa am incredere ca-mi va tine banneru de aici in colo. Voi ce ati face? Mersi.

De notat ca nu am facut nici un contract sau altceva..
    Ultima modificare făcută de Pancu; 22nd September 2011 la 23:41.

stefan_hellzone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    14th November 2010
    Locaţie
    Barlad
    Posturi
    351
    Putere Rep
    31

Implicit

Asteapta sa treaca cele 5 luni.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Ai procedat bine. Parerea mea.
    Daca asta a fost intelegerea, s-o respecte! Tot (o mica) teapa se cheama si asta.
    Si pana la urma, i-ai dat domeniul inapoi sau e tot la tine?

In caz ca e tot la tine, ar trebui sa il transferi dupa cele 5 luni.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

A fost mai mult decat magar, ce nu ti e clar, trateaza-l cu aceeasi moneda.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu as tine domeniul mai mult decat ne-am inteles, sa vada si el reversul medaliei, dar pana la uram asa ii dai domeniul , oricum nu are legatura cu faptul ca a a fsot plecat, nu trebuia sa scoata banerul si gata.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

strike03 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    29th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    130
    Putere Rep
    28

Implicit Antitepari

in ultimul timp apar din ce in ce mai multe probleme cu oameni care nu-si respecta cuvantul.

1. nu si-a respecat cuvantul pentru ca intentia a fost clara atunci cand a scos banerul, degeaba a fost plecat, ocupat sau alte motive, important era sa tina domeniul acolo.
    2. ar trebui sa-i aplici o sanctiune foarte drastica pentru un astfel de comportament.
    3. cred ca ar trebui infiintata o sectiune cu potentiali oameni care nu sunt de cuvant.

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

Acum intrebarea e cat de tare poate sa deranjeze un banner, doar nu cere de mancare. Poate omul chiar a fost ocupat.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Te felicit Pancu pentru modul in care ai procedat !
    Seph: Cel mai tare deranjeaza gestul .O intelegere e o intelegere si trebuie sa-ti respecti obligatiile indiferent de cat de mult ai fost de ocupat sau cat de putin avantajeaza sau dejavantajeaza partenerul .Nu are nicio importanta nici cat de mult il dezavantajeaza pe Pancu lipsa Banerului si nici cat de ocupat a fost partenerul lui . Cu o asemenea mentalitate in randul unora dintre noi , sa nu ne miram ca dam/luam tepe le greu ...

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

A fost teapa clar. Sunt oameni si oameni, dar in cazul tau, eu zic sa tii domeniul si sa-l lasi doar sa-l foloseasca. Iar daca nu vrea, ii spui ca-i dai banii inapoi, si il lasi 3 sapt sa astepte, ca doar na, ai fost ocupat

Nu rpea vand domenii, de obicei doar cumpar, dar a vandut un domeniu pe o suma de 600 de euro, unui tip din cluj, de pe acest forum. I-am transferat domeniul, fara sa am banii, si cum e normal, la platit. Ce variante aveam daca nu se tinea de cuvant?

Doar cu "bata", pentru ca varianta cu "legea" nu mergea, nefiind contract, sau sa anulez transferul, cum a fost si in cazul tau. De aia zic, sunt oameni si oameni.

Am vrut un domeniu, dispus sa dau 1250 de euro pe el, dar un baiat bun de pe forum, cu reputatie mare m-a rugat sa il las pe el sa-l ia la pachet, ca m-il da moca.Eu am zis, nu moca, cat dai tu pe pachet (350 euro). Business pt amandoi. Unde e domeniu? Vandut demult si el disparut. Ce variante am? una singura, cu "bata".

Asa ca toate aceste posturi, sunt defapt o lectie pentru toti membrii, invatam toti din greselile celorlati.
    Ultima modificare făcută de Tom; 23rd September 2011 la 13:27. Motiv: kidu, my favorite:)
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    32

Implicit

Mersi de raspunsuri. M-ati ajutat sa ma decid, o sa ii re-transfer domeniul dupa ce expira perioada in care trebuie sa-mi tina bannerul.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfat...!
    De Waddu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th January 2010, 00:16
  2. Sfat
    De mihh în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st December 2009, 13:37
  3. un mic sfat !
    De No_name în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th November 2008, 17:43
  4. Un sfat SEO va rog
    De Hetzenauer în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th September 2007, 11:44
  5. Un sfat
    De andrei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd November 2006, 01:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •