A fost teapa clar. Sunt oameni si oameni, dar in cazul tau, eu zic sa tii domeniul si sa-l lasi doar sa-l foloseasca. Iar daca nu vrea, ii spui ca-i dai banii inapoi, si il lasi 3 sapt sa astepte, ca doar na, ai fost ocupat
Nu rpea vand domenii, de obicei doar cumpar, dar a vandut un domeniu pe o suma de 600 de euro, unui tip din cluj, de pe acest forum. I-am transferat domeniul, fara sa am banii, si cum e normal, la platit. Ce variante aveam daca nu se tinea de cuvant?
Doar cu "bata", pentru ca varianta cu "legea" nu mergea, nefiind contract, sau sa anulez transferul, cum a fost si in cazul tau. De aia zic, sunt oameni si oameni.
Am vrut un domeniu, dispus sa dau 1250 de euro pe el, dar un baiat bun de pe forum, cu reputatie mare m-a rugat sa il las pe el sa-l ia la pachet, ca m-il da moca.Eu am zis, nu moca, cat dai tu pe pachet (350 euro). Business pt amandoi. Unde e domeniu? Vandut demult
si el disparut. Ce variante am? una singura, cu "bata".
Asa ca toate aceste posturi, sunt defapt o lectie pentru toti membrii, invatam toti din greselile celorlati.
Ultima modificare făcută de Tom; 23rd September 2011 la 13:27.
Motiv: kidu, my favorite:)
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.