Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Eu din programare traiesc, iar site-urile mele le-am facut ca un hobby, hobby care mai aduce ceva extra.![]()
Doar din activitatea online, fara prestare servicii online.
Momentan doar din adsensesper ca dupa examene sa-mi gasesc un job programator/designer web pentru ceva in plus ( deci tot in online )
![]()
Nu am surse atrase ci doar proprii
In marea majoritate din offline.
Veniturile din online acopera doar cheltuielile si mai ramane ceva de o prajitura![]()
Online aduce insa placerea![]()
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Eu unul nu mi-am asumat riscul de a renunta la serviciu pentru a trai exclusiv din Online (cu copil mic, facturi de plata, rate etc), mare greseala, probabil, dar... nu e timpul pierdut
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
veniturile online, rotunjesc insa substantial pe cele offline.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Si eu am renuntat la job acum o saptamana, tocmai pentru a ma putea concentra pe online si pe sport.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Eu nu am fost niciodata angajat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Totus ma intreb, ce ar mai face lumea care traieste de pe urma online-ului daca internetul ar cadea... sigur, nu vorbesc despre restul lucrurilor care face legatura cu online-ul cum sunt bancile etc.. Dar pentru cei care sunt programatori/web design-eri, cei care au venit doar din adsense. Ar fi un total dezastru
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)