Direct catre articol.
Si daca vrei sa fii intr-adevat 100% in lege, preia maxim 30% din continutul articolului, cu "cititi restul articolului in New York Times".
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Poti pune si/doar catre index.
Ideea e sa precizezi sursa si sa nu preiei mai mult decat a spus Cristian.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Multumesc.
Iar la partea cu 30% cum se aplica daca eu fac un rezumat al articolului ?
Rezumatul e una, iar preluarea de continut e alta.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Daca faci un rezumat si nu priei decat ideea stirii in sine, eventual nici nu esti obligat sa dai sursa.
Deci doar daca preiei "continut exact din articol"... Cum ar fi citat sau ceva.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cu toate ca intrebarea intiala era referitoare la un site strain si fiind interesat si eu de subiectul preluari stiri am gasit asta: jurnalul.ro/comunicat.html care spune ca nu se pot lua decat "500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza" (semne = caractere banuiesc).
Comunicatul se refera la "pagini de internet care preiau articole si stiri din editiile electronice ale ziarelor si agentiilor de presa".
De asemenea se precizeaza ca se poate prelua si mai mult din articol in baza unui acord "financiar sau de alta natura".
Si o intrebare: Are cineva de pe forum (sau cunoaste cum se fac aceste) "acorduri" cu editiile electronice ale ziarelor/agentiilor de presa?
Va rog sa ma contactati pe PM as avea cateva intrebari.
Multumesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)