Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Sursa alternativa de income

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit Sursa alternativa de income

Salutari,

Va prezint urmatoarea sursa de income online.
    Programul celor de la Newsroom, puteti pune pe blogul vostru de la ei stiri, video, texte imagini,embedded etc si veti fi platit on a cpm basis.

Preturile sunt dupa cum urmeaza (cost per o mie de afisari):

Video Feed 4$ pe siteul tau 1$ pentru referreri.
    Video Story 3$ pe siteul tau 0,50 pentru refererri.
    Text story 1$ pe siteul tau 0,50 pentru refererri.
    Image 1$ pe siteul tau 0,50 pentru refererri.

In momentul in care tu pui pe siteul tau continut, si cineva il preia de pe siteul tau si il afiseaza esti platit pentru tier (asta inseamna referrer in tabelul de mai sus).

Daca siteurile va permit, puteti adauga inca o sursa de castig.(e compliant cu adsense tos am uitat sa specific.)

Daca siteurile nu va permit incercati asa:

Creeati un blog pe blogger (nu pe hostul vostru, pe blogger, ceva in genul aaa.blogspot.com) Daca vreti puneti va si domeniu propriu dar tineti hostingul pe blogspot.

Puneti pe prima pagina, stiri , video imagini de la ei tot ce vreti.

Creeati un articol si il submitteti la digg. Il aduceti pe prima pagina.

Daca nu aveti idee cum sa aduceti un articol pe prima pagina la digg incercati asa: dupa ce diguiti voi si toti cunoscutii vostri, va duceti pe digital point la sectiunea freebies, gasiti acolo destui care fac digg si stumble exchange, deci ii dati drumul, voi diguiti pt ei, ei diguiesc pt voi etc.. , si incercati sa obtineti cam 100 de digguri asa; cu putin noroc ajungeti pe prima pagina la digg.

Daca ajungeti pe prima pagina la digg, e chiar o experienta placuta (aveti grija sa nu folositi serverul vostru pentru ca cel mai probabil o sa aveti parte de un server crashing datorita afluxului de vizitatori, de aia e recomandabil sa folositi blogger, are google resurse pentru toti.)

Dupa aia faceti si stumble exchange, si va mariti numarul de vizitatori pe site (digg exchange e ilegal stumble exchange e legal din cate stiu).

Partea buna e ca acesti vizitatori nu convertesc in clickuri pe adsense, toata lumea stie asta, dar or sa fie o mina de aur pentru plata cpm pe care o sa o primiti.

Un alt avantaj ar fi ca va puteti construi continutul unui blog numai cu articole de la ei, si sa puneti si aduri adsense pe el. Deci 2 surse de castig.

Plata se face in cecuri (un minim de 50 $), dar or sa implementeze in curand si paypal (pentru cei care au, eu de abia astept).

Feedback appreciated.

edit: Am uitat sa mentionez cand faceti digg exchange pe digital point, NUUU va trimiteti la parteneri linkul vostru hyperlinked pentru ca digg o sa observe ca refererri vin de la dp. de ex spuneti digg this digg.com/story etc... fara www si http://
    Ultima modificare făcută de Nic; 1st September 2007 la 16:24.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Feedbackul meu in legatura cu newsroom este din pacate negativ. Desi pare a fi un program de advertising care promite, eu am avut probleme cu ei de ordin tehnic: mesaj de "loading" perpetuu in anumite cazuri iar in alte cazuri stirile nu se mai afisau (no news), si de comisionare: necontorizarea in vederea comisionarii a tuturor vizionarilor de video-stiri (evident inclusiv cu video-ad-ul de la inceput). Am renuntat la ei. Nu recomand!

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    Feedbackul meu in legatura cu newsroom este din pacate negativ. Desi pare a fi un program de advertising care promite, eu am avut probleme cu ei de ordin tehnic: mesaj de "loading" perpetuu in anumite cazuri iar in alte cazuri stirile nu se mai afisau (no news), si de comisionare: necontorizarea in vederea comisionarii a tuturor vizionarilor de video-stiri (evident inclusiv cu video-ad-ul de la inceput). Am renuntat la ei. Nu recomand!
    Interesanta remarca, eu pana acum nu am observat probleme de ordin tehnic, ma rog nici nu trec pe siteul unde le am pus de cat foarte rar, iar in privinta contorizarilor nu m-am gandit sa verific. Nu stiu sigur dar s-ar putea ca ei sa iti numere numai ip de us si canada, avand in vedere ca adveriserii lor focus on this. Dupa ce am mai multa experienta cu ei, va anunt daca se merita. Oricum par o alternativa cpm buna la prima vedere; daca ai un trafic with no clicks, decat sa pui alte programe cpm sau si mai rau pop up sau alte prostii mai bine incerci cu ei.

Multumesc pentru raspuns, interesant.

Alte persoane de pe aici l-au mai folosit?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O alta alternativa de monetizare in romania?
    De Vladucu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 12th April 2008, 22:46
  2. alternativa stocare carte de credit?
    De Chip în forumul Server side
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 29th February 2008, 23:59
  3. Alternativa AdSense
    De add în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th July 2007, 17:28
  4. Alternativa Paypal