Salutari,
Va prezint urmatoarea sursa de income online.
Programul celor de la Newsroom, puteti pune pe blogul vostru de la ei stiri, video, texte imagini,embedded etc si veti fi platit on a cpm basis.
Preturile sunt dupa cum urmeaza (cost per o mie de afisari):
Video Feed 4$ pe siteul tau 1$ pentru referreri.
Video Story 3$ pe siteul tau 0,50 pentru refererri.
Text story 1$ pe siteul tau 0,50 pentru refererri.
Image 1$ pe siteul tau 0,50 pentru refererri.
In momentul in care tu pui pe siteul tau continut, si cineva il preia de pe siteul tau si il afiseaza esti platit pentru tier (asta inseamna referrer in tabelul de mai sus).
Daca siteurile va permit, puteti adauga inca o sursa de castig.(e compliant cu adsense tos am uitat sa specific.)
Daca siteurile nu va permit incercati asa:
Creeati un blog pe blogger (nu pe hostul vostru, pe blogger, ceva in genul aaa.blogspot.com) Daca vreti puneti va si domeniu propriu dar tineti hostingul pe blogspot.
Puneti pe prima pagina, stiri , video imagini de la ei tot ce vreti.
Creeati un articol si il submitteti la digg. Il aduceti pe prima pagina.
Daca nu aveti idee cum sa aduceti un articol pe prima pagina la digg incercati asa: dupa ce diguiti voi si toti cunoscutii vostri, va duceti pe digital point la sectiunea freebies, gasiti acolo destui care fac digg si stumble exchange, deci ii dati drumul, voi diguiti pt ei, ei diguiesc pt voi etc.. , si incercati sa obtineti cam 100 de digguri asa; cu putin noroc ajungeti pe prima pagina la digg.
Daca ajungeti pe prima pagina la digg, e chiar o experienta placuta (aveti grija sa nu folositi serverul vostru pentru ca cel mai probabil o sa aveti parte de un server crashing datorita afluxului de vizitatori, de aia e recomandabil sa folositi blogger, are google resurse pentru toti.)
Dupa aia faceti si stumble exchange, si va mariti numarul de vizitatori pe site (digg exchange e ilegal stumble exchange e legal din cate stiu).
Partea buna e ca acesti vizitatori nu convertesc in clickuri pe adsense, toata lumea stie asta, dar or sa fie o mina de aur pentru plata cpm pe care o sa o primiti.
Un alt avantaj ar fi ca va puteti construi continutul unui blog numai cu articole de la ei, si sa puneti si aduri adsense pe el. Deci 2 surse de castig.
Plata se face in cecuri (un minim de 50 $), dar or sa implementeze in curand si paypal (pentru cei care au, eu de abia astept).
Feedback appreciated.
edit: Am uitat sa mentionez cand faceti digg exchange pe digital point, NUUU va trimiteti la parteneri linkul vostru hyperlinked pentru ca digg o sa observe ca refererri vin de la dp. de ex spuneti digg this digg.com/story etc... fara www si http://