Salutare!
Nu am gasit un forum mai potrivit,, scuze daca nu e bine...
Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o abordez. Am un client care m-a rugat (e vorba de munca pe rentacoder.com) sa ii fac o mica baze de date unde clientii lui sa isi introduca diverse date, precum si cartea de credit pt ca el mai tarziu sa ii taxeze - preseteaza servicii de curatatorie chimica. Ma rog...
Problema este ca nu am mai lucrat niciodata cu CC fiind cat de cat la inceput (cand am luat proiectul clientul nu a pomenit nimic desrep CC si plati) si nu stiu cum sa abordez problema. El nu vrea ceva gen magazin online. Vrea sa stie nr cartii de credit si toate datele ca de ficeare data cand clientul sau vine cu o camasa la curatat sa nu mai scoata bani si sa ii ia el din CC.
Asta e o chestie cu care eu nu sunt deloc de acrod, in primul rand din cauza securitatii. Am citit si pe net si se pare ca e chiar ilegal sa stochezi carti de credit, sau cel putin nu in orice conditii.
Asa ca, ce imi recomadati sa fac? Exista servicii consacrate prin care utilizatorii pot trece sa introduca cartile de credit?
Multumesc.