si eu sunt cam la fel
Versiune printabilă
Eu din programare traiesc, iar site-urile mele le-am facut ca un hobby, hobby care mai aduce ceva extra. :D
Doar din activitatea online, fara prestare servicii online.
Momentan doar din adsense:) sper ca dupa examene sa-mi gasesc un job programator/designer web pentru ceva in plus ( deci tot in online ) :D
Nu am surse atrase ci doar proprii ;)
In marea majoritate din offline.
Veniturile din online acopera doar cheltuielile si mai ramane ceva de o prajitura :))
Online aduce insa placerea :P
Si eu traiesc doar din siteurile proprii si presupun ca sunt multi pe forumul asta :)
Eu unul nu mi-am asumat riscul de a renunta la serviciu pentru a trai exclusiv din Online (cu copil mic, facturi de plata, rate etc), mare greseala, probabil, dar... nu e timpul pierdut :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
veniturile online, rotunjesc insa substantial pe cele offline.
Si eu am renuntat la job acum o saptamana, tocmai pentru a ma putea concentra pe online si pe sport.
Eu nu am fost niciodata angajat
Totus ma intreb, ce ar mai face lumea care traieste de pe urma online-ului daca internetul ar cadea :))... sigur, nu vorbesc despre restul lucrurilor care face legatura cu online-ul cum sunt bancile etc.. Dar pentru cei care sunt programatori/web design-eri, cei care au venit doar din adsense. Ar fi un total dezastru :)