Eu am luat mereu in calcul varianta ca de maine nu mai pot face ce fac, iar ca masura de siguranta nu cheltui cat produc. Mi se pare oricum o chestie asa... mai de bun simt in orice domeniu :P sa ai niste economii puse deoparte pentru orice ti s-ar putea intampla. In online revolutiile "tehnologice" pot aparea de la o zi la alta. Afacerile pot depinde de factori care maine sa nu mai conteze (ai un site care maine e banat in Google, iti pierzi baza de date, esti programator specializat intr-o tehnologie care de maine nu mai este folosita pentru ca a aparut ceva nou, afacerea ta se bazeaza exclusiv pe Facebook care din cauza unei masuri proaste isi pierde toti utilizatorii ). In functie de situatie o poti lua de la zero, insa pe timpul ala ai nevoie de o sursa de venit sau de bani de reinvestit. Daca luam cazul drastic in care nu ar mai fi internet, banii respectivi te pot ajuta la fel intr-o incercare de recalificare (daca ai suficienti iti faci o afacere undeva, daca nu incerci sa traiesti de pe urma lor pana cand reusesti sa te familiarizezi intr-un nou domeniu).