Supa aia ii provoaca vreo stare de nostalgie? (stiu eu... fosta lui prietena obisnuia sa ii gateasca supa de pescarus?)
Ultima modificare făcută de Claudiu B; 13th February 2011 la 15:42.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Era bolnav de cancer, urma sa moara. Disperarea in sine si motivul sinuciderii a fost accentuat de faptul ca a fost parasit de prieteni, cunoscuti si a pierdut afacerea sa, pentru ca din cauza bolii nu s-a mai putut ocupa de ea.
varianta a 2
Un om decent imbracat, niciodata nu comanda supa de pescarus.Era sarac, bolnav si pentru a inchide socotelile cu viata s-a sinucis.
Ultima modificare făcută de Claudiu B; 13th February 2011 la 15:48.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
A, gata, stiu. Intrucat ai zis ca supa ii provoaca o nostalgie:
Omul e un fost marinar, care obisnuia pe vapor sa manance supa de pescarus. Numai ca intre timp s-a ajuns (nu spun ce, persoana importanta), a trebuit sa poarte numai haine scumpe Hugo Boss, sa duca o viata de lux si pana la urma n-a mai suportat viata asta de rahat, s-a imbracat decent, ca pe vremea cand era marinar, a comandat o supa de pescarus ca pe vremea cand era marinar, apoi s-a sinucis gandidu-se ce bine era cand era marinar.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Era marinar?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Cred ca de fapt e o poveste. Pescarusul era prietena / sotia lui, transformata in pescarus. Cand si-a dat seama ca a mancat-o, s-a sinucis.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Era patronul celuilalt restaurant de pe malul marii si dupa ce a gustat din supa de pescarus, si-a dat seama ca astia i-au furat reteta secreta mostenita de el din mosi-stramosi si acum o sa dea faliment.![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)