Supa aia ii provoaca vreo stare de nostalgie? (stiu eu... fosta lui prietena obisnuia sa ii gateasca supa de pescarus?)
Versiune printabilă
Supa aia ii provoaca vreo stare de nostalgie? (stiu eu... fosta lui prietena obisnuia sa ii gateasca supa de pescarus?)
Era bolnav de cancer, urma sa moara. Disperarea in sine si motivul sinuciderii a fost accentuat de faptul ca a fost parasit de prieteni, cunoscuti si a pierdut afacerea sa, pentru ca din cauza bolii nu s-a mai putut ocupa de ea.
varianta a 2
Un om decent imbracat, niciodata nu comanda supa de pescarus.Era sarac, bolnav si pentru a inchide socotelile cu viata s-a sinucis.
Era hotarat sa se sinucida inca dinainte de a comanda supa?
A, gata, stiu. Intrucat ai zis ca supa ii provoaca o nostalgie:
Omul e un fost marinar, care obisnuia pe vapor sa manance supa de pescarus. Numai ca intre timp s-a ajuns (nu spun ce, persoana importanta), a trebuit sa poarte numai haine scumpe Hugo Boss, sa duca o viata de lux si pana la urma n-a mai suportat viata asta de rahat, s-a imbracat decent, ca pe vremea cand era marinar, a comandat o supa de pescarus ca pe vremea cand era marinar, apoi s-a sinucis gandidu-se ce bine era cand era marinar.
Era marinar?
Cred ca de fapt e o poveste. Pescarusul era prietena / sotia lui, transformata in pescarus. Cand si-a dat seama ca a mancat-o, s-a sinucis. :)
Era patronul celuilalt restaurant de pe malul marii si dupa ce a gustat din supa de pescarus, si-a dat seama ca astia i-au furat reteta secreta mostenita de el din mosi-stramosi si acum o sa dea faliment. :))