AM o problema cu sunetul, am instalat nu stiu ce versiune de driver pentru placa de sunet si se aude urat de tot ingrosat. Cum sa vad care e numele placii mele de sunet? Sau driver universal, driver detective? Thx
AM o problema cu sunetul, am instalat nu stiu ce versiune de driver pentru placa de sunet si se aude urat de tot ingrosat. Cum sa vad care e numele placii mele de sunet? Sau driver universal, driver detective? Thx
eu stiu ca aida32 iti arata chipsetul placii
cel mai sigur, despaci pc-ul (in caz ca ai desktop) si te uiti pe placa de sunet (daca este dedicata/separata deplaca de baza) si citesti producatorul si chipsetul/modelul placii.
Intri pe siteul producatorului si cauti modelul placii de sunet sau dupa chipset si iti descarci ultimul driver pentru versiunea sistemului tau de operare.
In cazul in care placa este on-board, intrii pe siteul producatorului (ex: Msi, Gigabyte, Epox, Dell..etc) si cauti dupa modelul placii de baza si iti descarci de acolo ultima versiune de drivere.
Daca ai Dell, vezi ca ai un service tag, cauti dupa service tag si iti da automat ultima versiune de drivere.
Mai utilizam Pc Wizard, incearca cu ala,
intreb, mufa de iesire di placa audio e bagata bine, ai incercat cu o pereche de casti ?
am rezolvat, am instalat Everest Home Edition, program care arata tot sistemul desktop si am vazut numele placii de sunet onboard, multumesc baieti pt raspunsuri.![]()
Acuma am vrut sa intreb lumea de ce n-a zis nimeni nimic de Everest. Ma bucur c-ai rezolvat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)