Pagina 4 din 12 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 111

Subiect: Eu cumpar domeniul tu vii cu ideea .ro

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

In internet, mai mult ca in orice alt domeniu, educatia ti-o faci singur. Gasesti tot ce ai de invatat gratis, moca, trebuie doar sa fi harnic si capabil sa-nveti.
    Nu-s inclusiv pe forumul asta o gramada de tutoriale si sfaturi pt incepatori?
    Uite unu:
    Cum se fac primii pasi in online

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Am discutat cu el si i-am explicat ca nu e indicat sa se apuce de un domeniu pe care nu-l cunoaste fara sa fie pregatit si l-am sfatuit sa se orienteze spre lucrurile care le cunoaste mai bine. El se ocupa cu apicultura si de fapt voia niste sfaturi/idei despre cum sa dezvolte un proiect pe aceasta tema, nu are pregatire in domeniul it/seo.

E baiat de treaba, doar ca nu stia de unde sa inceapa. Daca o sa urmeze acei "primii pasi online" si sa se documenteze atent o sa se descurce.

Eu ii urez bafta!
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    398
    Putere Rep
    37

Implicit

Pai sa aiba succes si sa ne tina la curent (sau tu) cu evolutia proiectului.
    Dar eu tot zic, ca intai ar trebui sa se uite putin si peste ortografia limbii romane.

P.S.: Daca pune intrebarile corecte si corect poate va fi ajutat si de ceilalti oameni de pe forum.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de laufer Vezi Post
    @haos, nimeni nu-l arata cu degetul, doar ca tie ti se pare ok ca la 17 ani sa scrie in halul in care scrie?
    Corect, mult prea corect.
    De vazut tocmai clega Doro. La 17 ani: tenisman, poet, fotograf, traducator, aptitudini mult peste medie in seo.
    Mereu o dau de exemplu.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Aradean este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

O sa incerc sa scriu de acum corect gramatical, de le YM scriu asa..
    Am multe de invatat, dar incet, incet sper sa reusesc si ii multumesc lui Haos ca are rabdare cu mine pentru ca sunt destul de dificil.. Si tuturor celor care incearca sa imi explice ce intreb eu pe aici..

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    398
    Putere Rep
    37

Implicit

@Aradean spor la noul hobby. . Ai grija ca YM-ul a stricat multi tineri.
    Pana la urma despre ce o sa fie site-ul/blog-ul?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

Deocamdata nu stiu nehotarat O sa va zic cand imi aleg un fir din 1000...

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

E si o provocare sa revii de la 2 patratele rosii pe Seopedia. Pana acum nu cred sa fi fost vreunul (considera asta un atu in plus, pe undeva).

Legat de scrisul de tip messenger, prin liceu (clasa a 11-a cred), scriam si eu in acest stil (bine, nu atat de incorect ca tine, ci cu sh, k, tz si ' in loc de cratima). La scoala scriam corect, acasa la calculator dupa cum iti spun (asa credeam eu ca sunt mai usor de inteles, cine stie). Toate astea pana intr-o zi cand la un extemporal (la chimie ) am scris un "dak" in loc de daca intr-o definitie, iar pe lucrare profesoara mi l-a incercuit. O fi uitat sa ma si mustruluiasca... nu stiu, insa pentru mine rusinea a fost imensa (chiar daca eram doar "eu cu mine" cand am vazut) doar pentru faptul ca am facut scaparea aia. M-am gandit ca pot trece prin situatii mult mai penibile si am reusit in timp foarte scurt sa imi corectez scrisul la forma care ii si astazi.

Mi se pare stupid sa dai cuiva ocazia sa te caracterizeze analfabet la prima impresie, doar pentru ca nu poti sa ai grija putin de tine cand scrii o fraza. Fie el si un forum. Una-i sa faci cate-o greseala (poate am scapat si eu deja in postul asta una-doua) si alta-i sa scrii intr-un mod total analfabet.

Bafta!
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

Da inteleg si eu am zis ca ma las de messenger si de scrisul ala total aiurea, inca nu am patit la scoala sa scriu ca si pe YM dar niciodata nu-i tarziu.

Uitati si ideea mea: Eu sunt atras de apicultura dar inca nu am decat 5 stupi, sunt la inceput imi mai trebuie cam 2 ani de zile pana cand am produse in cantitate mare de scos pe piata. Eu vreau sa fac un magazin apicol online, dar neavand produsele necesare destinate vanzari mi-am adus aminte ca am 3 vecini care au peste 30 stupi si o sa vorbesc cu ei pentru a imi da produse sa le vand pe net (castigand si eu din vanzarea lor un mic procent) si cand o sa am eu productie mare o sa vand de la mine.
    Buna ideea?
    Si acum... Ce imi trebuie pentru un astfel de magazin? Daca am 17 ani nu am nici o sansa sa il fac pe numele meu? O sa ma informez si eu dar as aprecia daca mi-ati spune si voi cam de ce am nevoie..

Elena este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    116
    Putere Rep
    29

Implicit

Banuiesc ca stii deja de certificatul de producator de la primarie si certificatul de sanatate de la veterinar. Tu vrei sa ai un magazin virtual prin care sa comercializezi produse si poti sa faci acest lucru fara a respecta HACCP, cu o conditie: produsele sa fie furnizate in mod direct si in cantitati mici. Citeste Hotararea 924 din 2005 pentru a te lamuri mai mult.
    Pentru a deschide un magazin online ai nevoie de un domeniu, host si un script platit sau un script free: osCommerce, zen-cart. Te pot ajuta cu legislatia in cazul in care mai ai nelamuriri. Eu sunt incepatoare in Seo dar cu siguranta o sa primesti mai mult ajutor de la alti membrii Seopedia.

Pagina 4 din 12 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar linkuri, domeniul turism
    De prodan_13 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th November 2009, 13:28
  2. Cumpar link-uri din domeniul auto si related
    De Lord în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th October 2008, 22:20
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 8th August 2008, 13:34
  4. Cumpar linkuri domeniul auto