Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: De ce probleme va loviti cu colaboratorii vostri?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu ofer angajatilor un salariu fix + bonus in functie de realizari. Dar din pacate nu toata lumea vrea mai mult de la viata si sunt cativa care nu fac decat fix cat e nevoie sa nu fie dati afara.Recent am introdus si un target minim pe care daca nu-l ating, ii concediez. De atunci au inceput sa lucreze peste program cativa, pentru ca freaca menta jumate de luna si apoi realizeaza ca nu mai au cum sa atinga targetul.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Perspectiva angajatului:

1. Ca sa lucrez trebuie stimulente sau/si un salariu convenabil... alfel plec in alta parte cu prima ocazie ( cred ca ati mai auzit vorba: "la mai bine" ).
    2. Intelegerea reciproca si comunicarea este obligatorie. Altfel nu se discuta problemele, se acumuleaza tensiune, randamentul scade.. s.a.m.d. colaborarea se intrerupe de la sine mai devreme sau mai tarziu.
    3. Sunt 2 natii de colegi: lenesii ( pe care i-as spanzura personal daca nu as trai intr-o lume civilizata ) sau indivizii competenti dar zapaciti. Este frustrant si enervant sa vrei sa realizezi ceva si sa constati ca ala de langa tine nu este motivat sau nu are chef s.a.m.d. Problema este ca aceste elemente strica totul deoarece distrug motivatia celor din jur.
    4. Subiectul sefi. Nu pot sa concep sa imi explice unul care nu cunoaste lucrurile ( un manager spre exemplu ) cum sa-mi fac treaba. Imi aduc aminte la un interviu cum un grafician imi explica mie cum sa fac un panou de administrare... de ce? Pentru ca seful ( care din fericire era programator ) era ocupat. Si bineinteles ca graficianul nici nu stia ce vorbeste acolo ( ma refer la momentul cand a incercat sa imi povesteasca cum ar trebui sa functioneze acel CMS ). Care-i problema la care vreau sa ajung: un sef arhicunoscator mai bine isi da doua palme si nu mai iese niciodata din casa; un sef competent ( care a practicat si el domeniu ) ori isi face timp sa se ocupe de angajati ori... merge si asa. Si in loc sa obtina performanta... merge si asa! De ce??? Pentru ca suntem in Romania si avem mentalitate romaneasca - tara unde merge si asa!!!

Si normal ca angajatii sunt de vina. Ca nu stiu sa se motiveze ( adica nu sunt motivati... singuri singurei e cam greu sa "traga la caruta" - mai ales pe partea de programare unde programatorii nu sunt chiar cei mai prosti oameni de pe planeta asta ). Ca sunt iresponsabili ( daca nu se impune o oarecare disciplina nici nu or sa fie vreodata responsabili! ). ETC.

Concluzia: adevaru este intotdeauna la mijloc. Atunci cand sunt probleme nu exista seful sfant si angajatul nenorocit sau seful nenorocit si angajatul sfant. Amandoi gresesc si ironia maxima este ca niciunul nu isi da seama!!! ( intotdeauna or sa dea vina unul pe celalat... ca deh, e mai simplu sa vezi paiul din ochii lui x decat barna din ochii tai ).

Mi-ar fi placut sa vorbesc si de lideri... nu am cum din pacate. Cand o sa cunosc un lider ( pe plan profesional ) o sa i-au vreo 3 galeti de ipsos si o sa-i fac o statuie!!! Rara specie in romanica, presupunand prin absurd ca exista!!!!!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Asa cum spuneam si in threadul in care ti-am dat aceasta idee, noi, toti cei din online depindem unii de altii.

.
    Sa te uiti cu atentie la ora/minutul/secunda la care a fost pus topicul si la ora la care ai pus tu replica din care m-am inspirat eu.
    Ia in considerare si cat mi-a luat sa scriu )
    Trust, but verify.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Sa te uiti cu atentie la ora/minutul/secunda la care a fost pus topicul si la ora la care ai pus tu replica din care m-am inspirat eu.
    Ia in considerare si cat mi-a luat sa scriu )
    ok, ai dreptate, e diferenta de un minut.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

As mai avea ceva de spus pe acest subiect. Cei mai multi freelanceri (in special designerii) sunt extrem de neinteresati. Am cautat timp de vreo 2 saptamani pe cineva sa termine un design facut de un "designer" care dupa ce si-a luat banii nu a mai fost de gasit.

Am platit pe unul, a lucrat la el, insa cand i-am zis ca nu mi-a facut subcategoriile cum am cerut s-a revoltat ca nu erau articole adaugate in categorii si nu apareau. Problema este ca am discutat zilnic cu el si nu a facut nici o referire cum ca nu putea face asta din cauza ca am uitat eu sa adaug articole in ele.
    L-am rugat frumos sa pastreze o limita a decentei, ca nu imi lucreaza pe gratis, insa le este dificil sa inteleaga ca el ofera un serviciu si tu i-l cumperi, ca nu esti obligat sa i-l cumperi ci mai rau ii poti face si reclama negativa. Dupa toate astea a inceput sa ma ia cu mistouri si mi-a comunicat "mai fac asta, imi dai si restul de bani si te pup pe portofel".

Eu intotdeauna am avut grija cum ma port cu clientul, sa nu cumva sa il dezamagesc. De cate ori am intarziat cu articolele am trimis mesaj privat sau email sa imi cer scuze. Pe partea de design vad insa ca se procedeaza altfel.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

A reactionat cam deplasat dar era bine totusi sa procedezi altfel: ori discutai cu el sa lucreze pe un engine personal, ori ii ofereai tu unul cu tot ce trebuie in el (vis-a-vis de acele categorii). Daca era vorba de WP exista plugin-uri care genereaza astfel de content special pentru asa ceva. Ai vazut chiar la mine parca atunci cand iti aratam inceputul ala de tema.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Da, inteleg si recunosc ca am gresit uitand sa adaug articole si la subcategorii, ca sa poata aparea, insa referitor la comportamentul acestora, la modul in care trateaza clientul, nu mai am ce sa zic. Deja sunt la al treilea freelancer "designer" care procedeaza astfel, de parca ar face gratuit.

Oricum, pe viitor cand mai am vreun proiect de lansat incep frumos cu design free, merg asa pana cand websiteul produce cat sa isi permita un design original si cand este momentul apelez frumos la o firma de webdesign profesional dintre preferatele mele, dau 400-500 euro dar stiu ca am facut o treaba.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Probleme indexare
    De doxxx în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th May 2009, 12:02
  2. Probleme adsense ads
    De superbus în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd February 2008, 23:31
  3. Probleme de optimizare
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th January 2008, 08:59
  4. Probleme la GTS?
    De pustiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 29th November 2006, 18:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •