Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
In mod cert deja sa pus in miscare o astfel de actiune, cine stie ce legislatie ciudata la nivel mondial va apare. Se pare ca nici oficialitatile nu fac eforturi prea mari sa inchida, se pot bloca din serverele de DNS, filtra IP-uri. Ai vazut ca PayPal le-a blocat conturile? Serviciile secrete au o mana foarte lunga, si cand au nevoie o folosesc
Problema e ca nu ajungi la un anumit nivel fara sa nu te sprijine cineva. Intrebarea e, care tabara? O dam in teorii conspirationale.

Teoretic ei dau in sua, insa adevarul e ca pana acum nu au dat decat informatii pe care oricum le stia toata lumea. Ce au dat ei? Ca soldatii americani ucid copii si civili? O stiam toti...e razboi, doar ca au venit cu niste certitudini. Dupa nu stiu cate zeci-sute de mii de astfel de documente, nu s-a luat nicio decizie.

Apoi, dupa inca 250.000 de documente teoretic compromitatoare (in realitate CANCAN-uri mai mici sau mai mari: Szarzkozi l-a luat pe ministrul rus de externe de guler, ala a zis de Putin ca e nu stiucum, nujce oficial chinez a incercat sa "pice" Google, nu stiu care a zis de Romania ca suntem o tara de salbatici, etc.) un singur om si-a dat demisia (si ala neamtz) Apoi unde-i compromiterea? Daca din 250.000 de mii de documente, doar pe unul il faci sa isi dea demisia, inseamna ca ori nu ai date compromitatoare, ori nu vrei sa pui la dispozitie datele cu adevarat compromitatoare.

Eu sunt curios doar care e finalitatea operatiunii. Sau care e tinta.