Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Wikileaks Down

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit Wikileaks Down

Se pare ca pana la urma au oprit de tot saitul WikiLeaks.
    Tocmai cand eram si eu curios sa vad ce dezvaluiri sant pe acolo.
    Adresa sper sa nu gresesc era WikiLeaks org
    Ehh si uite asa o data ce am pomenit numele acestora or veni sa ne viziteze forumul serviciile secrete

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

A fost blocata adresa de... nu stiu cine (registrant?). Am inteles ca au deja mirorr in Elvetia si ca alte o gramada de astfel de mirror-uri sunt pe cale sa fie lansate. Nu stiu cat mai pot fi opriti pt ca perceptia asupra lor e aia de haiduci si multi se "solidarizeaza" cu ei.

Sunt curios ce contine fisierul ala criptat, care e arma secreta a lui Assante ala. Am inteles ca e un fisier criptat care a fost pus spre a fi downloadat de mii de oameni deja, si cand e incoltit asta... pac, va face publica o parola cu care va putea fi deschis fisierul ala.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Mi-a zis tata de site-ul asta: Wikileaks Mirrors
    Am mai gasit si asta: WikiLeaks - Mirrors of our website

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de lumpy Vezi Post
    Mi-a zis tata de site-ul asta: Wikileaks Mirrors
    Am mai gasit si asta: WikiLeaks - Mirrors of our website
    Mai opreste-i acum daca mai poti.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Tipul a spus ca se vede nevoit sa faca publice mai devreme decat dorea informatii clasificate despre existenta OZN-urilor.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Singurul lucru de care imi e cu adevarat frica vor fi anumite reglementari in ce priveste folosirea internetului. Cazul va crea un motiv de "precautie" pentru toata lumea si cine stie ce masuri s-ar putea lua.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Singurul lucru de care imi e cu adevarat frica vor fi anumite reglementari in ce priveste folosirea internetului. Cazul va crea un motiv de "precautie" pentru toata lumea si cine stie ce masuri s-ar putea lua.
    In mod cert deja sa pus in miscare o astfel de actiune, cine stie ce legislatie ciudata la nivel mondial va apare. Se pare ca nici oficialitatile nu fac eforturi prea mari sa inchida, se pot bloca din serverele de DNS, filtra IP-uri. Ai vazut ca PayPal le-a blocat conturile? Serviciile secrete au o mana foarte lunga, si cand au nevoie o folosesc
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    In mod cert deja sa pus in miscare o astfel de actiune, cine stie ce legislatie ciudata la nivel mondial va apare. Se pare ca nici oficialitatile nu fac eforturi prea mari sa inchida, se pot bloca din serverele de DNS, filtra IP-uri. Ai vazut ca PayPal le-a blocat conturile? Serviciile secrete au o mana foarte lunga, si cand au nevoie o folosesc
    Problema e ca nu ajungi la un anumit nivel fara sa nu te sprijine cineva. Intrebarea e, care tabara? O dam in teorii conspirationale.

Teoretic ei dau in sua, insa adevarul e ca pana acum nu au dat decat informatii pe care oricum le stia toata lumea. Ce au dat ei? Ca soldatii americani ucid copii si civili? O stiam toti...e razboi, doar ca au venit cu niste certitudini. Dupa nu stiu cate zeci-sute de mii de astfel de documente, nu s-a luat nicio decizie.

Apoi, dupa inca 250.000 de documente teoretic compromitatoare (in realitate CANCAN-uri mai mici sau mai mari: Szarzkozi l-a luat pe ministrul rus de externe de guler, ala a zis de Putin ca e nu stiucum, nujce oficial chinez a incercat sa "pice" Google, nu stiu care a zis de Romania ca suntem o tara de salbatici, etc.) un singur om si-a dat demisia (si ala neamtz) Apoi unde-i compromiterea? Daca din 250.000 de mii de documente, doar pe unul il faci sa isi dea demisia, inseamna ca ori nu ai date compromitatoare, ori nu vrei sa pui la dispozitie datele cu adevarat compromitatoare.

Eu sunt curios doar care e finalitatea operatiunii. Sau care e tinta.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Eu unul am ramas socat de clipul asta, publicat tot de wikileaks.

"It's their fault for bringing kids into a battle."

Cum pot fi atat de cretini unii... Sincer, parca erau din Simpson's.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de lumpy Vezi Post
    Eu unul am ramas socat de clipul asta, publicat tot de wikileaks.

"It's their fault for bringing kids into a battle."

Cum pot fi atat de cretini unii... Sincer, parca erau din Simpson's.
    Te-ai uitat prea mult la filme... Soldatii nu sunt super-eroi bine-intentionati... E razboi (real). Se intampla uneori ca copilul ala sa mai traga in tine si probabil ca nu prea iti arde sa te gandesti oare ce copil e? "Bun" sau "rau"?

Ceva aiurea mi se pare atunci cand se invart ca un uliu in jurul aluia de se taraste pe jos, ranit si soldatul aproape ca isi implora superiorul sa-i dea permisiune de tragere, ca sa-l lichideze.

Oricum, cred ca suntem ultimii care putem critica un soldat de acolo... poti judeca liderii, pentru deciziile luate, dar nu soldatii pentru modul cum le pun in practica.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •