Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Wikileaks Down

Vizualizare arbore

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Dar nu se schimba cu nimic faptul ca wikileaks publica rapoartele astea. Sunt 90.000 de rapoarte cu o gramada de abuzuri. Cati din armata americana sunt anchetati? Cati si-au dat demisia? Eu n-am cunostinta de nici unul, desi am citit mult din stirile pe subiectul asta (macar titlurile si asa in diagonala... ca e prea multa informatie sa citesc in detaliu).

Si cum spuneam, desi o dau in teoria conspiratiei... eu nu ma grabesc sa-i consider pe wikileaks inca eroi. Nu putem sti inca daca sunt niste "pionieri" ai binelui, sau instrumentul de manipulare al cuiva.

Din cate stiu nu au spart nici o retea, ca l-ar fi arestat imediat pentru asta. El are un sistem de colectare anonima de fisiere. Cine vrea ii poate trimite datele, anonim. Este vorba de oameni din sistem.
    Posibil sa fie aia un fel de portita de "salvare". Adica sa justifice asa primirea documentelor. Dar din cate stiu deja s-a pus pe capul tipului mandat de arestare international si nu cred ca doar pentru pseudo-violul ala din Suedia. Teoretic, multe state ii pot cere arestarea.

Noi de exemplu avem un articol in constitutie, prin care daca o persoana romana sau straina instraineaza secrete de stat, poate fi considerat tradator si acuzat (acum nu retin exact textul articolului, dar cam asta e ideea).

Ah si legat de prima parte:
    Asta o inteleg cand esti face-to-face cu inamicul. Cand elicopterul ale e un tanc zburator iar tu esti intr-o colivie blindata si tragi in cine iti apare in vizor, nu mai inteleg.
    Nu caut sa-i apar, chiar deloc. Dar banuiesc ca nu mai faci diferenta. Adica ai in fata ta doar inamici si atat... (nu compasiune ca el e mai prost echipat sau ca lupta e inegala)

EDIT: Cand am zis cui ii pasa nu m-am referit acolo la mine si la tine, ci la cei cu putere de decizie Nici macar wikileaks nu poate intra cu adevarat aici, doar ca na... ei sa zicem ca au un "pic" mai multa expunere ca noi
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 6th December 2010 la 00:43.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •