Rezultate 51 la 52 din 52

Subiect: Neintelegere cu un user de pe seopedia

Vizualizare arbore

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit Neintelegere cu un user de pe seopedia

Da, e a-2a oara cand patesc asta insa nu vreau sa dezvolt subiectul pe tema asta ci strict pe faptul ca am luat-o sus iar de la romanasii nostri si mai grav, de la un user de incredere, pe care il cunosteam de pe Seopedia, mare Ambasador. Este vorba de Netul.

In urma cu cateva saptamani am demarat un proiect in limba romana cu subtitrari (este vorba despre site-ul meu subtitrarile.net) care se bazeaza pe un script creat de Gabriel ( NETUL). Toate bune si frumoase pana a intarziat cu 1 saptamana scriptul, ma rog pretul nu-l motiveaza, nu are timp, etc. Am inteles, nu e problema eu am platit serviciul intreg si asa.

Insa ce am stabilit si mers pe incredere e faptul ca scriptul va ramane doar ptr site-ul subtitrarile.net, pana cand voi vinde eu site-ul si voi da dreptul urmatorului cumparator sa-l foloseasca. Eu am platit serviciul, am drepturi (si doar eu) depline privind serviciul cumparat.

In fine, povestea e lunga...ca si concluzie: Aveti grija pe cine "angajati" sa va faca scripturi si alte chichituri deoarece s-ar putea ca peste noapte sa apara site-uri ca ciupercile pe aceeasi platforma si design. Mai exact, eu l-am platit sa-si faca site-uri, ex. esubtitrari.com .

Acest gen de thread-uri nu sunt pe placul meu, dar am fost indemnat de cativa dintre voi sa-l fac pentru eventualele neplaceri pe viitor.

Pentru niste subtitrari iti mananci painea de la gura? Gabriel, daca am fi fost la prima colaborare intelegeam, dar poate eu ti-am renovat 2 camere in apartamentul ala..

PS: NU merita nisa asta de tot shit-ul asemenea discutii si stiu asta, dar am zis hai sa fac un proiect nou in limba romana, mai mult din hobby ca bani nu va scoate niciodata sa zici ca merita timpul acordat.

Edit: Scuzati greselile de gramatica, sunt prea nervos si dezamagit pentru a ma mai concentra pe asemenea subiecte, imi fac singur de lucru.. asta este. (Nu am folosit nume intregi, sau alte detalii personale cu toate ca le stiu de la A-Z , dar nu asta e ideea.)
    Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 5th December 2010 la 15:02.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. User titles
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 18th August 2006, 17:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •