Si eu cunosc romani care au un suces teribil pe .com
Stiu pe cineva care a facut un proiect online pentru managementul clientilor si altele de genul asta pentru companii, apoi a fost cumparat de oracle si angajat la oracle cu un salariu de 5 cifre pe an pe o functie de conducere si acum munceste doar 1 zi pe saptamana in SUA, si-a cumparat un domeniu de vreo 40h pe coasta altlanticului in Mexic, si pe net nu se stie nimic de el, dar se stie la nivel de management al companiilor mari.
Si despre el se stia ca este roman, dar a stiut sa se promoveze, si a facut-o singur fara sa cheltuie foarte multi bani.
Acum 2 luni am cunoscut un pusti de 20 ani student anul 2 care a atras atentia facebook printr-o aplicatie facuta de el, si cei de la facebook au insistat sa mearga sa lucreze la ei, el a zis ca nu poate pana nu termina facultatea si au acceptat sa mearga in state sa lucreze doar in vacante, fratele lui lucreaza si el in online, stie bine programre si altele de genul asta dar nu are nici un proiect mic care sa merite atentia, asa ca nu conteaza unde te nasti si buget ai, conteaza sa stii sa te promovezi, sa scoti ceva valoros care sa intereseze pe un investitor, sa stii unde sa te faci cunoscut
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama