Am sperat sa nu ma fi inteles gresit, e drept si eu m-am exprimat cam vag. Cand zic "nu urmaresti pe cine trebuie" nu ma refer la Blog, T sau FB.
Ci ma refer la oameni, nu urmariti oamenii care trebuie, nu sinteti interesati de afacerile care au potential. Facem ce au facut altii si nu cautam alternative. Urmarim aceeasi directie...
Mar, come on...in spatele start up oare ce tip de oameni sint? Sint aceeasi oameni..
Cineva care a concurat cu un proiect intr-un an ...nu a fost selectat, iar in anul urmator a devenit "mentor". Despre ce vorbim? Tu te plangi ca nu ai iesit cu proiectul tau la Webstock, dar intr-o anumita idee tot aceleasi persoane le apreciezi...
Apropo, sint potentiali finantatori de startup-uri in mai fiecare oras, intamplator anul asta am aflat de 2 la un eveniment din Iasi. Oameni care stiu sa faca afaceri, nu doar sa investeasca bani.
In .ro e o afacere
sa bagi bani, nu sa mai si scoti. De asta o gramada de proiecte se opresc in primele 4-6 luni, ptr ca de profitat nu prea profita nimeni. In schimb, lauda e ca s-au bagat nu stiu cate milioane de euro "intr-un proiect cu potential", dar nimeni nu duce pana la capat un proiect.
haotik, e cam a doua oara cand vad la tine un limbaj care lasa de dorit. A 3-a oara ban! Scurt!
Am dat azi peste o chestie interesanta despre
potentialul pietei romanesti de ecommerce dar si in general. Ei cam aici sintem, impresiile pe care le arunca pe piata diferiti "antreprenori" sint egale cu 0.
Mai putina vorbaraie si mai multe rezultate... ca de muncit avem impresia ca muncim toti...dar fara rezultate facem doar gargara.