Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 67

Subiect: Frustrari pe care nu le inteleg in online-ul romanesc

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Hai frate , revnation e un cacat iar un sah online e un proiect de succes. Si struguri sunt ai drak de acri.

Era un articol undeva legat de succesul romanilor in .com si de ce nu o sa se nasca ever un facebook twiiter sau orice alt proiect de asemenea marime in Romania. Ne credem buni, si aia care sunt event goers si aia de au proiecte "interesante" dar nici macar nu suntem in stare sa ne imaginam ce inseamna un proiect de anvergura mare.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    @Krumel, dar nu-i urmaresc si sunt in totalitate de acord cu ce ai spus tu. (Sincer am ajuns total intamplator pe articolul respectiv).
    Am sperat sa nu ma fi inteles gresit, e drept si eu m-am exprimat cam vag. Cand zic "nu urmaresti pe cine trebuie" nu ma refer la Blog, T sau FB. Ci ma refer la oameni, nu urmariti oamenii care trebuie, nu sinteti interesati de afacerile care au potential. Facem ce au facut altii si nu cautam alternative. Urmarim aceeasi directie...

Mar, come on...in spatele start up oare ce tip de oameni sint? Sint aceeasi oameni..

Cineva care a concurat cu un proiect intr-un an ...nu a fost selectat, iar in anul urmator a devenit "mentor". Despre ce vorbim? Tu te plangi ca nu ai iesit cu proiectul tau la Webstock, dar intr-o anumita idee tot aceleasi persoane le apreciezi...

Apropo, sint potentiali finantatori de startup-uri in mai fiecare oras, intamplator anul asta am aflat de 2 la un eveniment din Iasi. Oameni care stiu sa faca afaceri, nu doar sa investeasca bani.

In .ro e o afacere sa bagi bani, nu sa mai si scoti. De asta o gramada de proiecte se opresc in primele 4-6 luni, ptr ca de profitat nu prea profita nimeni. In schimb, lauda e ca s-au bagat nu stiu cate milioane de euro "intr-un proiect cu potential", dar nimeni nu duce pana la capat un proiect.

haotik, e cam a doua oara cand vad la tine un limbaj care lasa de dorit. A 3-a oara ban! Scurt!

Am dat azi peste o chestie interesanta despre potentialul pietei romanesti de ecommerce dar si in general. Ei cam aici sintem, impresiile pe care le arunca pe piata diferiti "antreprenori" sint egale cu 0.

Mai putina vorbaraie si mai multe rezultate... ca de muncit avem impresia ca muncim toti...dar fara rezultate facem doar gargara.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    Hai frate , revnation e un cacat iar un sah online e un proiect de succes. Si struguri sunt ai drak de acri.

Era un articol undeva legat de succesul romanilor in .com si de ce nu o sa se nasca ever un facebook twiiter sau orice alt proiect de asemenea marime in Romania. Ne credem buni, si aia care sunt event goers si aia de au proiecte "interesante" dar nici macar nu suntem in stare sa ne imaginam ce inseamna un proiect de anvergura mare.
    Sincer, exista comparatie intre cele doua proiecte?

Btw, din articolul despre Revvnation:
    Am investit in proiect datorita antreprenorului.
    - deci n-a contat nimic proiectul in sine?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Vad ca s-a ajuns la o comparatie intre RevvNation si SahOnline. Eu nu sunt adept al sahului, asa ca doar am tras un ochi peste siteul respectiv si mi-a placut. Nu stiu ce sanse are in viitor, dar eu as paria pe proiectul cu sahul si nu pe Revvnation. Eu intotdeauna m-am intrebat in ce au putut sa inveseasca atat cei de la Revvnation, pentru ca pare un joc in stilul 2003-2004 cu un design clasic si care nu foloseste nici una din tehnologiile actuale. Ei totusi parca s-au ocupat putin de promovarea lui si probabil ar fi ajuns mai departe, daca proiectul promitea ceva.

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    51
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Ci ma refer la oameni, nu urmariti oamenii care trebuie, nu sinteti interesati de afacerile care au potential.
    Poti da si niste exemple de nume la care faci referire ?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Sincer, exista comparatie intre cele doua proiecte?

Btw, din articolul despre Revvnation:
    - deci n-a contat nimic proiectul in sine?
    Normal ca exista. Revvnation e un proiect unic prin mai multi factori. Ar fi la fel ca celelalte jocuri browser-based, doar ca-i lipsesc 80% din features si o interfata ok.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Lumea ii urmareste pe ei, pentru ca asta e si scopul lor. Dar, ca si profesorii, cei care vin sa vorbeasca toata ziua pe la conferinte, sunt cei care nu pot sa puna si in practica ce spun acolo.

Eu prefer sa citesc oamenii care muncesc si se lupta sa gaseasca solutii, decat pe cei care doar dau din gura. Cred ca ar fi interesant sa facem un thread cu oamenii care ni se par interesanti

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Am sperat sa nu ma fi inteles gresit, e drept si eu m-am exprimat cam vag. Cand zic "nu urmaresti pe cine trebuie" nu ma refer la Blog, T sau FB. Ci ma refer la oameni, nu urmariti oamenii care trebuie, nu sinteti interesati de afacerile care au potential. Facem ce au facut altii si nu cautam alternative. Urmarim aceeasi directie...

Mar, come on...in spatele start up oare ce tip de oameni sint? Sint aceeasi oameni..

Cineva care a concurat cu un proiect intr-un an ...nu a fost selectat, iar in anul urmator a devenit "mentor". Despre ce vorbim? Tu te plangi ca nu ai iesit cu proiectul tau la Webstock, dar intr-o anumita idee tot aceleasi persoane le apreciezi...

Apropo, sint potentiali finantatori de startup-uri in mai fiecare oras, intamplator anul asta am aflat de 2 la un eveniment din Iasi. Oameni care stiu sa faca afaceri, nu doar sa investeasca bani.

In .ro e o afacere sa bagi bani, nu sa mai si scoti. De asta o gramada de proiecte se opresc in primele 4-6 luni, ptr ca de profitat nu prea profita nimeni. In schimb, lauda e ca s-au bagat nu stiu cate milioane de euro "intr-un proiect cu potential", dar nimeni nu duce pana la capat un proiect.

haotik, e cam a doua oara cand vad la tine un limbaj care lasa de dorit. A 3-a oara ban! Scurt!

Am dat azi peste o chestie interesanta despre potentialul pietei romanesti de ecommerce dar si in general. Ei cam aici sintem, impresiile pe care le arunca pe piata diferiti "antreprenori" sint egale cu 0.

Mai putina vorbaraie si mai multe rezultate... ca de muncit avem impresia ca muncim toti...dar fara rezultate facem doar gargara.
    P.S. Am facut 2 posturi consecutive si mi-a aparut "--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")." Asta apare automat sau chiar mi-a editat cineva ?

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Apare automat. Doar nu credeai ca ai vreun stakler care iti urmareste instant posturile tale
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    839
    Putere Rep
    36

Implicit

Alex, daca s-ar fi scris de la zero ambele jocuri - se pot face comparatii. Dar asta sa fie situatia?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de hl2u Vezi Post
    Poti da si niste exemple de nume la care faci referire ?
    Pai depinde de ce tip de afaceri te intereseaza, pe ce nisa sau din ce loc. Eu am gasit in Iasi oameni care fac afaceri bune si care nu obisnuiesc sa stea pe T sau FB. In schimb merg la diferite intalniri cum e ODO, JCI, BNI sau altele facute si care nu au neaparat caracter online.

Cu tipul de la Design Disease e o placere sa vb, e primul care a facut un site Parazitii in Romania. Probabil multi nici nu stiu ca e roman..

Si mai sint si altii...trebuie doar sa ii gasiti. Stiu ca spre exemplu, Sibiul are oameni care lucreaza pe .com big time, in Cluj sint niste oameni de o calitate rara..Timisoara la fel. Nu toti stau in Bucuresti, spre fericirea acestei tari.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th June 2010, 12:03
  2. Nu inteleg penalizarea care am luat-o de la google...
    De Chivu Mihai în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd May 2009, 02:17
  3. Nu inteleg...
    De Gabriel Puscuta în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th September 2007, 18:52
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th February 2007, 14:15
  5. Eu nu inteleg ce zice ...
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2