Daca persoana este din Romania ai putea sa ceri banii prin transfer bancar. Daca nu este din Romania si este vorba despre o suma considerabila ar fi bine sa folosesti un serviciu de escrow si sa nu te bazezi foarte mult pe PayPal.
Daca persoana este din Romania ai putea sa ceri banii prin transfer bancar. Daca nu este din Romania si este vorba despre o suma considerabila ar fi bine sa folosesti un serviciu de escrow si sa nu te bazezi foarte mult pe PayPal.
Bla bla bla...
Merci fain Guys.
Deci, pentru o suma mai frumusica, cel mai bine ar merge un serviciu de escrow.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
MoneyBookers are deasemenea un serviciu de escrow.
Serios?
Folosesc de o groaza de ani mb dar pe cuvant daca stiam![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Bingo.
Dar cei de la paypal trebuie sa aiba acces la dovezi clare (si nu contra cost) ca domeniul a trecut prin mainile mele. Cat timp nu exista o entitate serioasa (de exemplu cei ce se ocupa de .com si .net - verisign) care sa ateste ca si eu am avut domeniul eu pot oricand sa trag teapa in felul acesta.
Deci continui sa caut pe cineva care ma poate lamuri vis-a-vis de paypal in tranzactiile astea.![]()
Ultima modificare făcută de alecs; 6th September 2010 la 01:56. Motiv: clarificari
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)