Eu mi-am impartit foarte clar retelele sociale in: personale & profesionale.

La personale intra hi5, Facebook si MySpace. hi5-ul mi se pare acum invadat de pusti care nu stiu sa scrie 2 vorbe corect, insa isi pun poze cu duiumul si nick-uri de "smecheri". Asa ca am profil restrictionat pt nepoftiti si o politica de "do not add me - I'll add you if you're interesting".

Pe Facebook am colegi vechi de facultate si liceu, iar daca as fi mai activa acolo cred ca mi i-as gasi si pe cei de la gradinita. Iarasi cont restrictionat, ca sa nu se bage nimeni nepoftit.

MySpace a fost un loc OK de pierdut vremea acum catva timp si de gasit formatii rock/metal interesante. Combinat cu Metalfan (forum).

La retele sociale profesionale intra LinkedIn si Twitter. Pe LinkedIn imi adaug colegi de munca sau persoane din industrie. Nu sunt foarte activa acolo, il vad mai mult ca pe o carte de vizita.

Pe Twitter incerc sa fiu cat de cat activa, insa n-o sa va povestesc niciodata acolo chestii personale irelevante, doar de dragul "socializarii". Pt info personal exista mess-ul, eu vad Twitter-ul ca o metoda de a schimba informatii din domeniul in care activez si de a cunoaste oameni interesanti din industrie.

Cam atat, caci am scris deja romane.