Eu mi-am impartit foarte clar retelele sociale in: personale & profesionale.
La personale intra hi5, Facebook si MySpace. hi5-ul mi se pare acum invadat de pusti care nu stiu sa scrie 2 vorbe corect, insa isi pun poze cu duiumul si nick-uri de "smecheri". Asa ca am profil restrictionat pt nepoftiti si o politica de "do not add me - I'll add you if you're interesting".![]()
Pe Facebook am colegi vechi de facultate si liceu, iar daca as fi mai activa acolo cred ca mi i-as gasi si pe cei de la gradinita.Iarasi cont restrictionat, ca sa nu se bage nimeni nepoftit.
MySpace a fost un loc OK de pierdut vremea acum catva timp si de gasit formatii rock/metal interesante. Combinat cu Metalfan (forum).![]()
La retele sociale profesionale intra LinkedIn si Twitter. Pe LinkedIn imi adaug colegi de munca sau persoane din industrie. Nu sunt foarte activa acolo, il vad mai mult ca pe o carte de vizita.
Pe Twitter incerc sa fiu cat de cat activa, insa n-o sa va povestesc niciodata acolo chestii personale irelevante, doar de dragul "socializarii". Pt info personal exista mess-ul, eu vad Twitter-ul ca o metoda de a schimba informatii din domeniul in care activez si de a cunoaste oameni interesanti din industrie.
Cam atat, caci am scris deja romane.![]()

Iarasi cont restrictionat, ca sa nu se bage nimeni nepoftit.
Răspunde cu citat