Vreau sa emit gsp tv.Acasa nu am gsp tv si vreau sa pun pe site-ul meu prb ii ca nu gasesc niciunde un stream pt gsp tv (sau poate nu am cautat eu suficient).Mai sunt alte persoane care au cautat asa ceva?
Multumesc anticipat
Vreau sa emit gsp tv.Acasa nu am gsp tv si vreau sa pun pe site-ul meu prb ii ca nu gasesc niciunde un stream pt gsp tv (sau poate nu am cautat eu suficient).Mai sunt alte persoane care au cautat asa ceva?
Multumesc anticipat
Cand te plictisesti citeste niste poante
Nu stiu de ce te mai complici. Incepand cu anul viitor GSP TV dispare.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Poi depinde se face o licitatie pentru drepturile de televiziune si poate sa castige oricine.
Totusi daca sti un stream si ma poti ajuta ti-as fi recunoscator
Din cate stiu, cei de la gsp tv au castigat licitatia pentru transmiterea meciurilor din div a si pentru sezonul care vine.
Pe deoparte ma bucur daca gasesc streamuri pe de alta...nu prea
Pai treaba a fost asa. au castigat licitatia pe 3 ani, oferind o suma record, dupa are a venit criza si s-au fentat. GSP + RDS - RCS au intarzaiat cu plata ratei a doua de 27 de milioane de dolari/euro (nu mai retin) dar in final au platit-o. Acum au drepturile platite si pe anul urmator. Din moment ce au platit suma aia, ar fi o idiotenie din partea lor sa inchida postul tocmai acum
Ceea ce vrei tu sa faci e ilegal, a fost facut la inceput de cateva siteuri gen cool tv si altele si au fost date jos de cei de la gsp. Nu ai voie sa faci streaming de pe gsp tv fara acordul lor, e evident.
Daca nu gasesc pentru gsp asta e dar m-ar interesa macar posturile din Romania .Stiu ca este pe sopcast.org dar nu reusesc sa iau codul html
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)