I love google.
Imi pune in fiecare luna in cont o suma consistenta de bani astfel incat sa traiesc relaxat, fara servici si fara un sef retard, cu un nivel de trai net superior majoritatii romanilor si cu un minim de efort. Stiu ca google are grija sa trimita vizitatori la siteurile mele si cand dorm eu, ma uit la meci, ma uit la tv, calatoresc, ma intalnesc cu prietenii, ies in oras...etc... E un partener de afaceri extrem de bun, extrem de serios,pe care te poti baza, si desi mai are cateodata si accese de nebunie -google slaps si google dances- ii trec repede.
Ma ajuta sa economisesc timp si sa ma bucur de viata oferindu-mi servicii mai rapide decat ceilalti concurenti de pe piata (gen gmail, feedreader,google search engine etc...)
Imi ofera gratuit servicii pentru care in mod normal as plati - google analytics, google keyword tool, mai nou si google adsense for domains, chiar si youtube.
Intotdeauna incearca sa fie fair pentru toata lumea, oferind serviciile sale si in mediul international. Yahoo Publisher Networks, MSN adcenter si o groaza de alte companii de ce nu accepta publisheri romani? Daca nu ar fi fost google adsense, ar fi trebuit sa ma chinui sa monetizez siteurile romane folosind companii romane, sa ma oftic vazand cum bugetele de publicitate se duc pe siteurile baietilor destepti si cum Neogen face pe Dumnezeu in onlineul romanesc. Asa le zic, sa fiti sanatosi baieti, eu raman cu Google.

Răspunde cu citat