Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Okazii.ro site de jecmanire a vanzatorilor - furt pe fata

ovidiu1975 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    108
    Putere Rep
    0

Implicit Okazii.ro site de jecmanire a vanzatorilor - furt pe fata

Am adaugat un anunt ptr. vinderea unui site.
    Pe lânga faptul ca ptr. a vinde un site te costa 2 euro si doar sistem tip anunt , am zis sa imi cresc sansele si sa promovez anuntul .
    Am platit 2 euro ptr. promovare in libertatea.ro , 2 euro promovare header pe okazii (asa zice in reclama la promovare) si 0,27 euro promovare ingrosata.
    Nu numai ca nu apare in libertatea si header dar la reguli promovare nici nu mai apare siteul libertatea.ro ca si partener.

"Okazii.ro îți pune la dispoziție o serie de instrumente de promovare. Optează pentru cele care se potrivesc cel mai bine produselor tale. Lista acestor servicii cu explicațiile, exemplele și costurile aferente, o gasești mai jos.
    Categoriile principale de promovare în Okazii.ro:
    Promovări interne în Okazii.ro
    Specială in liste
    Ești promovat în banerele speciale, deasupra listelor de produse.
    Preț: 0.99 EUR
    Click aici pentru exemplu
    Teaser în categorie
    Promovează-ți produsele în paginile categoriei de apartenență.
    Preț: 0.49 EUR
    Teaser pe prima pagină
    Promovează-ți produsele în zona “Okazii speciale” de pe prima pagină a Okazii.ro.
    Preț: 1.99 EUR
    Titlu evidențiat în liste
    Fă-ți produsul remarcat prin titlu evidențiat în liste.
    Preț: 0.25 EUR
    Chenar în liste
    Evidențiază-ți produsul în liste prin chenar.
    Preț: 0.79
    Culoare de fond în liste
    Evidențiază-ți produsul în liste prin background/ fundal colorat.
    Preț: 0.99 EUR
    Promovări externe (pe site-urile partenere)
    Promovare pe GSP.ro
    Produsul tău este afișat în zona specială de promovare a GSP.ro, pe prima pagină, în paginile de produs și în secțiunile de comentarii ale produselor din Gazeta Sporturilor :: GSP.ro :: Site-ul de sport nr.1 din Romania, MySport :: Comunitatea ta de prieteni din sport, MySport :: Comunitatea ta de prieteni din sport, MySport :: Comunitatea ta de prieteni din sport, CFRMania.RO, MySport :: Comunitatea ta de prieteni din sport si MySport :: Comunitatea ta de prieteni din sport.
    Beneficiezi de o audiență de peste 1.000.000 de utilizatori.
    Preț: 1.99 EUR
    Exemplu 1, Exemplu 2, Exemplu 3
    Promovare pe Ziare.com – Business
    Produsele tale sunt afișate în articolele Business de pe Ziare.com.
    Prin Ziare.com, peste 1.700.000 de vizitatori pot vedea lunar produsul tau (conform Clasamente si statistici siteuri. Web analytics. Monitorizare trafic site-uri.).
    Promovare pe Ziare.com – Sport
    Listează produsul tău în articolele Sport de pe Ziare.com.
    Prin Ziare.com, peste 1.700.000 de vizitatori pot vedea lunar produsul tău (conform Clasamente si statistici siteuri. Web analytics. Monitorizare trafic site-uri.).
    Promovare pe Ziare.com – Life Show
    Listează produsul tău în articolele Life Show de pe Ziare.com . Prin Ziare.com, produsele tale se vor bucura de o vizibilitate de peste 1.700.000 de vizitatori pe lună. (conform Clasamente si statistici siteuri. Web analytics. Monitorizare trafic site-uri.).
    Preț: 0.79 EUR
    Promovare pe 220.ro
    Listează produsul tău în zona specială de promovare a 220.ro.
    Preț: 1.79 EUR
    Promovare pe Referat.ro
    Listează produsul tău în zona specială de promovare a Referat.ro.
    Promovare pe Automarket.ro
    Listează produsul tău în zona specială de promovare de pe Automarket.ro; primul cotidian auto din România
    Preț: 1.49 EUR
    Promovare pe BikeShop.ro
    Listează produsul tău în zona specială de promovare de pe Masini.Acasa.ro
    Promovare pe NumaiBaschet.ro
    NumaiBaschet.ro este cel mai important site românesc dedicat în exclusivitate baschetului.
    Aici vei găsi stiri, statistici, informații despre cluburi și jucători, rezumate și comentarii scrise de profesioniști și fani.
    Preț: 0.25 EUR
    Promovări în magazine partenere

Magazin.Ele.ro Promo
    Promovare pe prima pagina a magazinului Ele.ro si bannere in articolele din site.
    Magazin.Clopotel.ro Promo
    Bannere in cel mai popular site dedicat copiilor si adolescentilor din Romania si promovare pe prima pagina a magazinului.
    Fiecare modalitate de promovare crește șansele ca tu să vinzi mai repede, mai ușor și cu profit maxim.
    Promovările devin active imediat ce le-ai confirmat și sunt valabile pe toată perioada de afișare a produselor"

Concluzia - siteul a ajuns o masina de facut bani pe baza minciunii.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Cum poti crede ca Beneficiezi de o audiență de peste 1.000.000 de utilizatori... preț: 1.99 EUR... ?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    108
    Putere Rep
    0

Implicit

Atuci sa nu mai minta poporul cu okazii - din ce am citit la reguli si conditii printre altele nu se aduce la cunostinta utilizatorilor , atunci cand vrei sa vinzi ex: un site (sau alte produse) nu poti pune in vanzare respectivul produs decat sub forma de anunt , tip licitatie nu mai este valabila.

astterx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st May 2013
    Locaţie
    craiova
    Posturi
    128
    Putere Rep
    26

Implicit

webmasterii okazii.ro nu fac decat sa duca mai departe traditia userilor...sa dea tzepe...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    108
    Putere Rep
    0

Implicit

Si ne mai miram de ce lumea are reticente privind platile online sau atunci vorba ta duc mai departe traditia ..tzeapa.
    Oricum e prima si ultima data cand mai folosesc okazii.ro.
    Am trimis ticket sa vad ce raspuns primesc dar indiferent de raspuns am sa le zic sa imi anuleze contul.
    As fi vrut sa sun la Protectia Consumatorului dar ei sunt prea mari iar eu prea mic.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de ovidiu1975 Vezi Post
    Si ne mai miram de ce lumea are reticente privind platile online sau atunci vorba ta duc mai departe traditia ..tzeapa.
    Oricum e prima si ultima data cand mai folosesc okazii.ro.
    Am trimis ticket sa vad ce raspuns primesc dar indiferent de raspuns am sa le zic sa imi anuleze contul.
    As fi vrut sa sun la Protectia Consumatorului dar ei sunt prea mari iar eu prea mic.
    Nu pe bune? Adica ce te-ai gandit tu, ca utilizatorii okazii care in mare parte cauta sa cumpere telefoane si papuci fara factura ar putea fi interesati de nush ce site pe care l-ai scos la vanzare?
    Te-ai gandit vreo secunda ca spatiile pe care le-ai cumparat tu le mai imparti poate cu alte 100 de bannere? Acelasi principiu este si la autovit, userii platesc pentru anunturi evidentiate si fii sigur ca nu toti isi vand masina in 24 de ore.

Nu iau apararea okazii, fiindca nici eu nu sunt multumit de serviciille lor dar e prostia ta ca ai platit 2 lei pe o promovare ineficienta. Nu te-ai adresat publicului care trebuie, asa ca nu te mai plange pe toate forumurile pe care ai cont ca vezi domle okazii jecmaneste userii cinstiti
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Alex`andra este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    28th June 2013
    Locaţie
    CLUJ
    Vârstă
    34
    Posturi
    31
    Putere Rep
    24

Implicit

Măcar ai scăpat ieftin, e o țeapă destul de ușoară* însă, zic eu, ai câștigat o învățătură mult mai valoroasă din asta.

*(nu spun că s-a promovat o atitudine foarte ok între ofertant-plătitor, nici că ai meritat din pricina credibilității tale, însă nici o mică documentare nu ar fi stricat înainte să dai banu' din cont)

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Sa mute careva la Bar/lobby ca nu are legatura cu nici un studiu de caz. Omul e nemultumit prosteste. Chestia asta la Okazii e de ani de zile, nu e nici o jecmaneala, nici un furt.

Uite pentru ce ai platit 2 euro:

Tu vrei sa le vinzi un site unora care casca ochii la ce poze pun aia pe libertatea? Dupa opinia mea te-ai furat singur cand ai platit acei euro pentru promovare.
    @Alexandra nu-ti dau negativ desi ai merita pentru ca nu e vorba de nici o teapa asa cum susti la randul tau, desi spui ca te-ai informat. Haideti sa scriem de tepe cand e de tepe si sa nu utilizam cuvantul asta asa ca ne place noua sa ne victimizam.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Vreau-put ? Put sau puț?

off: Ovidiu1975, de ce nu iti faci o pancarda, si stai cu ea pe autostrada? Sau mai bine, pune o domnisoara, ca se poarta

Ce, tiristii nu cumpara site-uri?

Sau scrie pe un tricou, si mergi cu el la supermarket. Din cate stiu, in supermarket oamenii vin sa cumpere ce nu au nevoie, deci site-ul tau este fix ceea ce cauta!

Daca dau de tine la supermarket, cine stie, poate iti cumpar site-ul. Mai ales daca e la oferta, "4 banane+ site" la doar 20 ron. Ceva similar, ar prinde bine!

Daca ai net pe mobil, poti sa faci si "degustare" la site. Ai sanse mai mari de vanzare si investitie mica (doar tricoul).

Sa nu zici ca nu te-am ajutat,

Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    108
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Nu pe bune? Adica ce te-ai gandit tu, ca utilizatorii okazii care in mare parte cauta sa cumpere telefoane si papuci fara factura ar putea fi interesati de nush ce site pe care l-ai scos la vanzare?
    Te-ai gandit vreo secunda ca spatiile pe care le-ai cumparat tu le mai imparti poate cu alte 100 de bannere? Acelasi principiu este si la autovit, userii platesc pentru anunturi evidentiate si fii sigur ca nu toti isi vand masina in 24 de ore.

Nu iau apararea okazii, fiindca nici eu nu sunt multumit de serviciille lor dar e prostia ta ca ai platit 2 lei pe o promovare ineficienta. Nu te-ai adresat publicului care trebuie, asa ca nu te mai plange pe toate forumurile pe care ai cont ca vezi domle okazii jecmaneste userii cinstiti
    Imi pare rau dar nu esti informat bine.Sistemul la autovit.ro este cu totul si cu totul altceva.Acolo iti spune ca e promovat in primele pozitii daca ai avut macar curiozitatea sa vezi cum sunt anunturile postate la masini.Cel mai nou anunt promovat este primul din lista.
    Si ce e minciuna este teapa ...Cat priveste tonul ironic al lui Tom n-am cuvinte se pare ca si pe aici sunt unii care incurajeaza tepele.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Okazii.ro de vanzare
    De avram în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th August 2013, 12:47
  2. Okazii.ro afiliere
    De lovelife în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd April 2013, 17:00
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 14th September 2011, 18:12
  4. Magazin pe Okazii.ro
    De CODEX în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th August 2009, 14:58
  5. Furt pe fata
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 12th February 2009, 16:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •