newgirl.ro - Furt de continut
Se pare ca problema cu furtul de continut de la mine semnalata in topicul anterior nu este singura, dar de data asta intrece orice limita de bun simt.
De data asta este vorba despre siteul newgirl.ro
Articol original: feminin.netul.ro/relatii-si-sex/reaprinde-pasiunea-in-viata-de-cuplu/
Articolul original e scris pe 11 Martie 2009.
Articolul furat cu copy paste, fara nicio modificare, hotii nu s-au obosit sa schimbe nici macar un cuvant sau o virgula:
www. newgirl.ro/aprinde-pasiunea-in-viata-de-cuplu-o-monotonie-strica-relatia/
Furaciunea e pusa pe site la data de 5 Aprilie 2009/
Si asta nu e totul. Din curiozitate am verifica mai multe articole de pe newgirl.ro si se pare ca cea mai mare parte a articolelor sunt copiate cuvant cu cuvant de pe diferite siteuri. Acesti hoti nenorociti nu au niciun respect pentru munca altora.
Exemple de furaciuni:
- furt: newgirl.ro/zodia-varsator-nonconformism-si-originalitate/
("scris" ieri, 7 februarie 2010 de jojo2. Nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar in topicul anterior, legat de plagiat de la totuldespresex.net, autorul articolelor furate era jojo11, e posibil sa fie acelasi nesimtit).
-original: egirl.ro/Ce-ascunde-zodia-Varsator-Rafinament-si-obiectivitate,a4040.html
(scris la 5 februarie 2010, deci baietii s-au miscat repede cu furtul)
- furt: newgirl.ro/test-afla-daca-esti-o-nevasta-disperata/
- original: feminis.ro/dragoste-si-sex/cuplu/test-esti-o-nevasta-disperata-6843
Exemplele sunt nenumarate pe acest site construit prin furt. Din cate m-am uitat, majoritatea articolelor sunt furate.
Si parca nu era de ajuns, pana si subiectele de pe forumul newgirl.ro sunt copiate. Exemplu:
Furt: newgirl.ro/comunitate/forum-cateva-sfaturi-pentru-slabit-sau-pentru-mentinerea-greutatii-3.html
Original: kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19034/Cateva-sfaturi-pentru-slabit-sau-pentru-mentinerea-greutatii.html
Am incercat sa iau legatura cu un admin al siteului pentru a sterge articolul copiat de la mine, dar nu am primit niciun raspuns. Mai mult de atat, am scris pe site despre problema cu furtul, dar comentariile mele imi sunt sterse, deci cineva stie de problema si nu ia nicio masura.
Am intalnit multi nesimtiti, dar ca astia de la newgirl.ro mai rar vezi. Astia nu au niciun respect legat de munca altora, stiu doar sa fure cu nesimtire.
Daca cineva cunoaste persoanele din spatele acelui jeg de site, il rog sa ma contacteze pe mesaj privat sau la email contact @ netul.ro
Multumesc.

Răspunde cu citat