Nu functioneaza momentan. Eram curios sa vad cum arata.Due to overwhelming interest, our Cuil servers are running a bit hot right now. The search engine is momentarily unavailable as we add more capacity.
Nu functioneaza momentan. Eram curios sa vad cum arata.Due to overwhelming interest, our Cuil servers are running a bit hot right now. The search engine is momentarily unavailable as we add more capacity.
Am incercat sa vad cum e , dar nu functioneaza.
Oricum un brand ca Google nu se darama asa usor .De 3 ori mai mare indexul nu e suficient , poate ceva de la 30 de ori indexul mai mare sa creeze ceva probleme .
Nu are importanta numarul de pagini indexate ci relevanta rezultatelor returnate de motorului de cautare.
E loc de mai bine,multe din rezultate nu sunt dintre cele relevante,adica sunt slabe.
Google e mult mai bun ca Yahoo etc ,dar poate aparea altcineva cu o idee , la fel cum a aparut Google cand toti foloseau Yahoo.
Un motor de cautare ar trebui sa aibe un design cat mai simplu dar negrul ala predominant e deranjant. eu de obicei inchid paginile astea care-s prea negre chiar daca contin ceva interesant.
si ceva mishto... dupa doar 1-2 zile de cand s-a facut anuntul oficial cu cuil si au aparut toti desteptii cu articole prin ziare de umplutura, s-a si inregistrat cuil.ro![]()
Domain Name: cuil.ro
Registrar: hostway romania
Registration Date: 2008-07-28
Nameservers:
ns1.karunania.ro
ns2.karunania.ro
Domain Status:
UpdateProhibited
Hold
Macar au stiut sa faca buzz baietii. Si cred ca ala care a inregistrat cuil.ro a avut o idee buna![]()
cred ca e doar un foc de paie si o sa renunte baietii. nu poti merge la razboi cu sabii si topoare cand aia au tancuri. cam asta e comparatia dintre un motor de cautare mititel si google. au facut buzz, dar cum e si la digg, stumble & stuff... dupa cateva zile nu mai ai traffic deloc acolo.
Cred ca nu prea are sanse impotriva gigantului.
Daca ne gandim numai la fonduri: cati bani poate investi Google in datacentere, si cati bani pot investi ei? Degeaba faci un algoritm superbun de cautare daca nu ai background tehnic (si financiar) pentru el...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Am cautat si eu dupa numele site-ului, cu tot cu www, imi intoarce site-uri care fac referire la mine da numai pe al meu nu
Poate nu e motor de cautare, o fi cautare de IBL
Referitor la concurenta cu Google - cred ca nu se poate pune in discutie asa o tema.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)