Mie nu prea imi place cum sunt aranjate rezultatele. Prea mult text si prea putine link-uri![]()
Mie nu prea imi place cum sunt aranjate rezultatele. Prea mult text si prea putine link-uri![]()
Pot sa spun despre acest motor ca are niste criterii de relevanta foarte ciudate.
Am facut o cautare la o expresie pentru care sunt pe pozitiile 1-2 in Google,Yahoo,Msn,Altavista...
Nici vorba de situl meu.
In rest, nimic sa ma impresioneze.
Eu nul vad ca un motor de cautare, e ceva "Fun", nu e practic, relevant si nici rapid.
E asa ..de fun, un experiment.
Probabil ca nu o sa il lase asa, doar nu fac experimente de cateva milioane de dolari, doar ca sa vada daca au sanse![]()
It sucks; cel putin deocamdata. Am efectuat cateva cautari pt cuvinte cheie de pe siteurile mele s am avut rezultate care nu aveau NICI O LEGATURA CU CAUTAREA. Baietii poate ar trebui sa mai umble nitel la algoritmi...
aveti mai rabdare. Ce google a aparut asa dintr-o data in 2 saptamani? S-au extins si ei treptat + ca ei au venit cu ceva nou. Este mai greu acum sa vii cu ceva mai bun decat Google.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Mai au de muncit, nu au cum sa rivalizeze cu Google dupa asa de putin timp, mai ales ca Google a devenit o referinta acum (ceva de genul "nu esti in google nu existi"). Si nu stiu cum de se lauda cu un index mai mare ca Google, eu unul nu ma gasesc in cautari.![]()
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Aici trebuie sa ma adresez ?
Spune-mi te rog si mie unde sa-mi trimit URL-urile !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)