Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Magazin nou in 2parale

Chelbea este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd December 2015
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Buna ziua,
    In primul rand bine v-am gasit iar in al doilea rand sper sa adresez intrebarile ce urmeaza in sectiunea la care trebuie de pe forum.
    De aproximativ 2 luni ma ocup de partea de marketing afiliat pentru un magazin de pe nisa fashion din Romania. As avea cateva intrebari pentru voi in incercarea de a contura o imagine a ceea ce isi doresc afiliatii si cu ce ii pot ajuta din pozitia pe care o ocup.
    In primul rand vreau sa spun ca am inceput sa facem urmatoarele lucruri :
    - Trimitem saptamanal newsletter catre afiliatii activi si inactivi din campania noastra cu informatii despre datele magazinului din saptamana precedenta ( Procent vanzari pe categorii, AOV, Rata Conversie, Demografice, etc ).
    - Trimitem saptamanal newsletter catre afiliatii activi si inactivi din campania noastra cu cele mai bine vandute produse sau produse recomandate de noi iar uneori includem si lookbook-uri pentru afiliati cu aceste produse ( lookbook-uri destinate exclusiv afiliatilor cu imagini ce nu le folosim in celelalte campanii ale noastre ).
    Aici vreau sa va intreb daca este prea des sau daca pe cei inactivi ar trebui, sau ar fi frumos, sa ii scot din newsletter?
    La numarul de comenzi pe care il avem acuma, si chiar de cresc, as putea sa trimit mesaj catre afiliat cu data in care coletul a ajuns la cumparator si data in care se va aproba comisionul ( in decurs de 14 zile lucratoare daca acesta nu se intoarce ). Credeti ca este important sau le-as inunda casuta de mesaje degeaba ?
    Ce ar mai dori afiliatii sa stie de la noi ?
    Iar ultima intrebare este daca exista undeva un director cu afiliati. Incercam sa aducem in retea site-uri care ne aduc noua trafic, ii acceptam pe cei pe care ii consideram relevanti pe nisa noastra si adera la campania noastra din reteaua 2parale dar as vrea sa stiu cum gasesc alti afiliati pe nisa fashion cu care am putea sa avem colaborari.
    Multumesc frumos!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Cum trimiteti newsletter catre afiliati? Fie ei activi sau inactivi? Cum trimiti separat catre activi sau inactivi ? Later: am mai citit de doua ori si cred ca te referi la mesageria 2p...

Nu face nimeni calcule de farmacie cand ai livrat si cand se aproba. Sunt alte cifre care conteaza, am inteles ca le comunici periodic.

De ce nu ii intrebi direct? feedul este ok? Colectia de bannere ca nise si dimensiuni este suficienta? Formate ptr pagini/grupuri de facebook sau ads oferiti?

Nu exista "director cu afiliati".

Citat Postat în original de Chelbea Vezi Post
    .....ii acceptam pe cei pe care ii consideram relevanti pe nisa noastra si adera la campania noastra din reteaua 2parale .!
    si cum reusiti sa ii catalogati corect?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd December 2015
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Iti multumesc frumos pentru raspuns.

In primul rand vreau sa specific ca este vorba despre mesageria 2parale.

Am inteles ideea cu mesajul ce trebuie comunicat catre afiliat. Vreau sa te intreb daca este prea des saptamanal ?

Feed-ul este ok, cel putin l-am dezvoltat alaturi de unul dintre afiliati ce ne-a trimis cateva cerinte ce dorea sa le respecte. La bannere inca mai avem de lucru pentru a ajunge cantitativ ( pe toate dimensiunile ) acolo unde ne dorim.

Cat despre cum reusesc sa ii catalogez corect, incerc sa urmaresc ce fel de url-uri au cei ce aplica la campania noastra. Daca sunt departe de nisa fashion ( unii au site-uri de RCA-uri si asa mai departe, altora nu le functioneaza site-urile ce le listeaza in 2parale ) ma gandesc inainte de a aproba sau a respinge sa le dau un mesaj in care sa ii intreb cum pot ei sa converteasca prin site-urile lor nisa de fashion.

Iti multumesc inca o data pentru raspuns si astept alte sfaturi sau intrebari!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Este suficient saptamanal.
    Nu ai nici un interes sa nu trimiti catre inactivi, din contra, trebuie sa faci eforturi sa ii activezi, eventual trateaza separat problema, ofera le o luna comision mai mare, bonusuri de start, etc.
    Feedul este foarte important, asigura-te ca este complet, se genereaza periodic, etc. Nu as neglija nici elementele vizuale. Sa zicem ca un afiliat nou vrea sa te promoveze si are nevoie de un banner 200x600, nu il gaseste la unelte, ce crezi ca se intampla: a) se oboseste sa ti trimita mesaj ptr a solicita bannerul dorit, b) alege in secunda doi bannerul disponibil in alta campanie?
    Nasol. In 2p afiliatii nu sunt obligati sa introduca sau sa actulizeze siteurile folosite la promovare. Tu vezi ca are site de RCA dar poate avea inca 10 de fashion. Care e problema sa lasi aprobarea automata a afiliatilor?

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Cat despre transparenta, nu stiu cat de mult e prea mult. De exemplu am incredere in Tom si Puthre (nu cred ca sunt afiliati) si le-am dat deja acces la analytics. Dar asta stiind ca nu vor spune concurentei ce trafic am, care sunt sursele de trafic, ce vanzari fac etc. Cu afiliatii nu cred ca voi merge atat de departe, dar sunt dispus sa ofer tot felul de date care i-ar putea ajuta.
    Apropo de transparenta... Din cate am inteles, nu este magazinul tau, ci te ocupi doar de partea de afiliere. Totusi, ai dat acces la analytics unor terte parti... Proprietarul magazinului stie ca ai facut asta?
    :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd December 2015
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Este suficient saptamanal.
    Nu ai nici un interes sa nu trimiti catre inactivi, din contra, trebuie sa faci eforturi sa ii activezi, eventual trateaza separat problema, ofera le o luna comision mai mare, bonusuri de start, etc.
    Feedul este foarte important, asigura-te ca este complet, se genereaza periodic, etc. Nu as neglija nici elementele vizuale. Sa zicem ca un afiliat nou vrea sa te promoveze si are nevoie de un banner 200x600, nu il gaseste la unelte, ce crezi ca se intampla: a) se oboseste sa ti trimita mesaj ptr a solicita bannerul dorit, b) alege in secunda doi bannerul disponibil in alta campanie?
    Nasol. In 2p afiliatii nu sunt obligati sa introduca sau sa actulizeze siteurile folosite la promovare. Tu vezi ca are site de RCA dar poate avea inca 10 de fashion. Care e problema sa lasi aprobarea automata a afiliatilor?
    Multumesc din nou pentru sfaturi.
    O sa gandesc problema celor inactivi. Momentan m-am gandit sa ofer un bonus in comision pentru luna urmatoare celor ce sunt in top 3 afiliati ai campaniei mele din luna actuala iar afiliatul / afiliatii ce se afla mai multe luni la rand in acest top sa primeasca un comision preferential permanent.
    Feed-ul sper ca este ok, complet este si se genereaza periodic ( conform datelor din 2parale ). La elementele vizuale mai avem de lucrat putin, recunosc. Sper ca din ianuarie sa rezolvam si aceasta problema.
    Cat despre aprobare, mi-a dat de gandit cum ai pus tu problema si probabil ca o sa trecem la aproparea automata.
    Ma bucur pentru sfaturile primite! Multumesc si mai astept si altele!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Api 2parale.ro
    De radhoo în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th April 2015, 14:01
  2. Implementare cod 2parale magazin online
    De Prometeu în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd May 2013, 15:59
  3. Magazin Online vs Magazin Virtual
    De Heavenz în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th June 2011, 12:12
  4. Care sunt pasii pentru a avea un magazin afiliat prin 2parale
    De Seinfeld în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 30th May 2011, 13:20
  5. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •