Salut,
In primul rand scuze daca (si probabil ca da) exista deja un topic asemanator. Dupa cum se poate vedea, sunt nou pe forum. Sunt chiar revoltat pe o situatie care cu siguranta s-a mai intamplat si altor persoane, dar as vrea cateva pareri, situatii, experiente anterioare. Detin un site de review-uri si am inregistrat primul meu comision "mai gras"
In data de 26.10 omul a dat click pe televizorul X (~4500 lei), in data de 29.10 si-a cumparat televizorul Y ( 3999 lei). Pe langa televizorul Y, si-a mai cumparat inca alte 4 produse (~1000 lei), deci in total a cheltuit aproximativ 5000 de lei. Pana ieri, toate bune si frumoase (doar comisionul TV-ului fiind de 129 lei, celelalte 15 lei). Aseara vad in contul PS ca mai am doar 15 lei in asteptare; verific detaliat si constat ca acel comision de la TV este "anulat" celelalte fiind inca "in asteptare".
Am in cap varianta pe care mi-ar justifica-o ei, ca o fi returnat clientul tv-ul. Oricum mi se pare o prostie ca cineva sa "sorteze" coletele cand vine curierul, mai ales la o asemenea valoare. Dar daca mi-ar fi aprobat comisionul ieri, azi, maine, etc si peste 20-30 de zile, clientul returna produsul, ce s-ar fi intamplat? Se merita sa intreb la PS sau la eMAG? Ma gandesc ca apoi "sunt luat la ochi", devin un fel de oaie neagra...
Multumesc anticipat!