daca iau de aici un voucher emag, afiliatul prin care cumpar mai primeste comisionul de 3% daca cumpar cu voucher?
daca iau de aici un voucher emag, afiliatul prin care cumpar mai primeste comisionul de 3% daca cumpar cu voucher?
Da, primeste.
Hm... nu era o discutie de genul, produsele cumparate cu voucher (indiferent de valoarea produsului sau a voucherului) nu genereaza comisioane? Stiu ca citisem ceva de genul mai demult.. Nu prea era lumea multumita de chestia asta. Sau ma insel?
Signatura lipsa
Eu stiam ca nu primeste
s-a discutat zilele trecute treaba asta ...
comisionul se inregistreaza pe valoarea produselor, nu tine cont de discount.
nu am idee daca il si aproba
Nu vad ce treaba am eu, ca afiliat, modul in care isi plateste cumparatorul marfa. Eu mi-am facut treaba. Bine, excludem situatia de mai sus, in care omul vrea sa faca un ciubuc la o cumparatura
Voucherele emag sunt de obicei de valoarea comenzii, adica se cumpara cam cat acopera voucherul. Teoretic trebuie sa vezi comision din valoarea care ramane dupa aplicarea vouchererului, daca ramane. Din valoarea totala nu cred ca iti da nimeni pentru ca-i calculat ca orice reducere bazata pe vouchere
Ar trebui sa fie o diferenta intre voucherele din PS si restul. Voucherele PS sunt un mod de plata catre afiliati si reprezinta castigul lor in urma unei munci/activitati prestate. Ca urmare, produsele achitate cu voucherele PS ar trebui sa fie purtatoare de comision si comisionul aprobat in consecinta (daca ele sunt efectuate printr-un link de afiliat).
in profitshare la Ajutor , punctul "Cand obtin un comision" scrie: Nu se acorda comision pentru comenzile in care s-au folosit VouchereCadou emise de eMAG.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)