Salut, am afiliere la hostico iar acestia dau 20% din valoarea pe care o cheltuie clientul adus de mine. Aduc aproape zilnic oamenii acolo iar intr-un an de zile eu am facut peste 2000 de euro iar ei au facut mai multi bani, un calcul simplu .
Partea proasta este ca mie imi ia din bani de fiecare data cand ii scot urmatoarele taxe, pe care ei le platesc la stat:
2213RON x 16% = 354RON 2213RON x 5.5%= 122RON 2213RON x 10.5%= 232RON Suma neta de transferat va fi 1505 RON.
Asta pentru ca eu nu sunt angajat. Ei mi-au spus ca daca as fi angajat undeva mi-ar lua doar 24% TVA-ul, asa imi iau cam 32%. Voua vi se pare corect, asa procedeaza toate firmele de afiliere?
+ Ca trebuie sa fac declaratie ca nu muncesc + ca sa semnez contractul de fiecare data cand scot banii, asta inseamna cam mult timp ocupat. Care dintre voi mai face afiliere la hostico, si care a retras bani de la ei, ce v-au cerut? (ma refer la acte) Uneori ma gandesc ca ma pun sa fac drumurile si toate astea doar pentru a ma scarbi pe mine de a mai lua banii de la ei.