Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Anulare redirect

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit Anulare redirect

Ma confrunt cu o situatie ciudata
    Pentru o perioada datorita faptului ca nu il mai foloseam si avea autoritate mare site-ul cali.ro a fost redirectionat catre mamicamea.ro cu 301 si din WMT, si totul a mers OK
    De aproximativ o luna am dat din nou drumul la site-ul Calivita dar anumite pagini inclusiv indexul numai sunt indexate de google, astfel daca caut cali.ro in google in prima pozitie apare indexul la mamicamea.ro
    Au fost scoase toate redirectarile si din .htacces si din WMT
    Unele pagini sunt deja indexate normal, nu si-au recapatat decat putine pagini pozitiile avute anterior in google,
    Ma asteptam sa dureze reindexarea site-ului, dar a trecut deja o luna si fenomenul nu sa intamplat, voi v-ati mai confruntat pana acum cu asa ceva, aveti idee ce ar trebui sa mai fac.
    Mentionez ca am construit si noi link-uri prin care am vrut sa atentionez google de revenire la starea anterioara fara redirect
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

N-am mai patit chestia asta, dar daca ar fi sa o anulez logic, mi s-ar parea normal sa dureze chiar mult mai mult. Pentru ca ar fi o protectie din partea lui google ca nu urci un site pe primul loc prin 3-4 redirectorui, iar apoi sa incerci sa intri si cu celelalte domenii pe prima pagina dupa ce anulezi 301-ul!
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Da, se pare ca ai o problema. Incearca ping-uri Ping-o-Matic! sau poate http://googleping.com/, ajuta de multe ori indexarea mai rapida. Poate chiar sa adaugi din nou sitemap-ul in webmastertools, incearca si niste backlinkuri , continut nou, vezi sa ai cale libera pt crawlere

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Am reintrodus sitemap in wmt si imi arata ca sunt indexate 186 din 190 (4 url=uri sunt scoase din indexare de mine cu robots.txt), dar in realitate nu sunt. Am trimis ping si cu alte servicii

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am reintrodus sitemap in wmt si imi arata ca sunt indexate 186 din 190 (4 url=uri sunt scoase din indexare de mine cu robots.txt), dar in realitate nu sunt. Am trimis ping si cu alte servicii
    Ciudat, aici apar mult mai multe decat cele 190 trimise de tine:

site:cali.ro - Căutare Google

site:cali.ro - Căutare Google
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

da, sunt si pagini generate din cautari, filtrari si altele, 180 pagini in sitemap sunt mainpage, pagini produs si pagini categorii, dar in WMT google imi spune doar cate pagini sunt indexate din cele din sitemap

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

si daca dai o filtrare dupa rezultate o sa vezi ca abia cele pe luna afisaza un rezultat, ceea ce arata ca n-a indexat nimic de ceva vreme

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    si daca dai o filtrare dupa rezultate o sa vezi ca abia cele pe luna afisaza un rezultat, ceea ce arata ca n-a indexat nimic de ceva vreme
    Cred mai degraba ca este vorba de data din sitemap aceea. Din moment ce a trecut o luna de la scoaterea redirectului presupun ca acestea sunt pagini care au inceput sa reapara in rezultate in aceasta luna.

Dupa redirect banuiesc ca numarul de pagini returnate era zero iar acum incepe sa le afiseze pe baza informatiilor din sitemap, respectiv momentul la care le-a descoperit prima data.

@Lovelife, poate ar trebui sa pui 2-3 produse noi pe pagina de index / in site.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

probabil se poate testa cu niste continut nou

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Cand bifezi doar cele din ultima luna, iti da doar paginile aparute (cred ca si modificate) in ultima luna, nu paginile care au fost reindexate in ultima luna,
    sunt pagini care au cache de ieri Lion Kids Punch cu vitamina D - multivitamine special concepute pentru copii, contine toate vitaminele si minerale esentiale
    De exemplu pagina Noni de la Calivita imediat dupa ce am reindexat a aparut in primele pozitia 3, inainte de redirect era in pozitia 1, apoi a disparut si a aparut din nou acum iar a disparut complet
    Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    @Lovelife, poate ar trebui sa pui 2-3 produse noi pe pagina de index / in site.
    Am facut si asta acum vreo 4-5 zile, am modificat si data modificarii in sitemap

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Redirect 301
    De BlooM în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th May 2011, 15:31
  2. redirect 301
    De prodan_13 în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th February 2009, 21:16
  3. Redirect JPG to php
    De Nosfer în forumul Server side
    Răspunsuri: 2