Salutare! Multumesc Paul pentru ca m-ai ajutat sa ajung pe forumDaca aveti orice intrebari in legatura cu programul de afiliere Okazii.ro, sunt aici. Pe masura ce apar noutati in legatura cu acesta, va voi anunta si aici.
Cheers!
Salutare! Multumesc Paul pentru ca m-ai ajutat sa ajung pe forumDaca aveti orice intrebari in legatura cu programul de afiliere Okazii.ro, sunt aici. Pe masura ce apar noutati in legatura cu acesta, va voi anunta si aici.
Cheers!
Cu placere, Cosmin
bun, s-a rezolat, asadar ... sa facem succes, zic!![]()
welcome!
Salutare!
De astazi puteti folosi 3 seturi noi de bannere din sectiunea Oferte Okazii.ro a Tool-urilor de promovare. Bannerele sunt dedicate Sarbatorilor, promovand jucariile, decoratiunile de Craciun si costumele specifice acestei perioade. Bannerele sunt disponibile pe formatele 300x250, 728x90, 160x600 si 468x60. Sper sa va ajute sa generati cat mai multe conversii!
Daca sunt nelamuriri, sunt aici.
Acum, ca s-a trimis mesaj si in platforma:
I se pare cuiva ok ca eu sa optez pentru impozitarea anticipata, iar cand mi se face plata sa primesc banii ca si cum as fi optat pentru impozitarea finala, iar apoi sa mi se spuna ca s-a schimbat declaratiile cu un nou model?Noul model de declaratie fiscala!
De astazi este disponibil noul model de declaratie fiscala pe care va rugam sa-l completati in conturile personale. Toti afiliatii care au completat deja declaratia fiscala pe modelul vechi, sunt rugati sa completeze din nou conform modelului urcat acum in platforma. Daca sunt nelamuriri, va rugam sa trimiteti un e-mail la afiliere@okazii.ro. Va multumim! Echipa afiliere Okazii.ro
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Salut Dragos,
Plata s-a facut saptamana trecuta, iar noua declaratie fiscala ai completat-o in data de 27 noiembrie. A fost un decalaj in implementare in platforma, insa noul format trebuia luat in seama, asa cum am precizat si in e-mail-uri.
Inteleg ca ai prefera impozitarea finala, dar asta este decizia colegilor de la contabilitate.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)